Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Steaua Magica, amical cu CSM Poli Iasi

0 Comments 📁 Stiri 🕔31.July 2017
Steaua Magica, amical cu CSM Poli Iasi

Steaua Magica va disputa, marti, de la 18:30, pe stadionul “Emil Alexandrescu”, un joc amical in compania lui CSM Poli, echipa de prima liga care si-a mai testat puterile in aceasta vara cu o serie de echipe din Republica Moldova (via Fotbal Hebdo), precum si in fata a doi adversari din Liga a 2-a, CS Stiinta Miroslava, in doua randuri (0-0 si 3-0), respectiv Dacia Unirea Braila (2-0).

Relatiile de joc dintre fotbalistii antrenati de Flavius Stoican sunt aproape inexistente, lucru reflectat cat se poate de bine in deplasarea de la Chiajna. De aici si propunerea iesenilor pentru un meci scoala cu pustii lui Florin Croitoru, care au demonstrat in campionatul trecut ca pot pune probleme oricarui adversar, lipsa de experienta in unele momente cheie constituind motivul pentru care Steaua Magica nu a putut incheia anul mai sus de locul 3.

“Este un meci amical pe care l-am organizat prin prisma preocuparii pe care o are antrenorul Flavius Stoican pentru fotbalistii talentati din Iasi. Le-am propus in urma cu ceva timp celor de la Poli sa imi vada copiii, iar acum am primit aceasta invitatie care ne onoreaza si ne obliga in acelasi timp sa ne ridicam nivelul jocului si, de ce nu, sa atragem priviri. Sper ca baietii mei sa nu se piarda in fata unui adversar atat de valoros si sa profite de sansa care li se ofera maine!” – a declarat Florin Croitoru (antrenor Steaua Magica), inainte de partida.

 

Foto: Catalin Ghitescu

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<