Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Petrica Basascu a preluat Flacara Erbiceni, dupa plecarea lui Amanar

0 Comments 📁 Liga 4 🕔01.August 2017
Petrica Basascu a preluat Flacara Erbiceni, dupa plecarea lui Amanar

Inceputul de saptamana a adus in Liga a 4-a o surpriza de proportii, dupa ce, pe pagina oficiala de facebook a Flacarei Erbiceni, a fost postat anuntul conform caruia echipa prezidata de Razvan Gabriel Bulancea s-a despartit pe cale amiabila de Marian Amanar.

Amanar tocmai ce semnase cu Erbiceni in vara, dupa o perioada foarte buna pe banca Stejarului Barnova, formatie pe care a ajutat-o sa se redreseze in partea a doua a campionatului trecut. De altfel, Barnova a fost printre putinele surprize placute ale returului, lucru subliniat inclusiv de mine pe pagina Erbiceniului, dar si in cronicile meciurilor de pe sportmoldova.ro.

Conducerea Erbiceniului s-a repliat destul de rapid, in fruntea echipei fiind anuntat, astazi, fostul jucator Petrica Basascu. Basascu a fost unul dintre oamenii de baza ai Flacarei in ultimii doi ani, perioada in care echipa pe care o va conduce de acum in postura de antrenor a reusit promovarea si, ulterior, o clasare pe locul 4 in primul an de Liga a 4-a.

In ultima perioada, insa, Basascu a prins tot mai putine minute in tricoul Erbiceniului, canalizandu-si energia spre colaborarea cu impresarul Anamaria Prodan. Prin intermediul acestuia, jucatorii Alexandru Izmana, Alexandru Taciuc, Andu Moisi si Ovidiu Tacutanu, toti apartinand CS Stiinta Miroslava, au semnat contracte de reprezentare cu Anamaria.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<