Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Infrangeri drastice in amicale pentru Steaua Magica si Unirea Mircesti

0 Comments 📁 Liga 1, Liga 4 🕔02.August 2017
Infrangeri drastice in amicale pentru Steaua Magica si Unirea Mircesti

CSM Poli Iasi-Steaua Magica, cel mai important meci amical disputat de o echipa de Liga a 4-a in ultimii ani, s-a soldat cu victoria categorica a trupei lui Flavius Stoican, scor 9-0.

In pofida acestei diferente, care nu lasa loc de prea multe comentarii, Steaua Magica a avut 2-3 situatii de gol la poarta aparata initial de basarabeanul Koselev, urmat de Ivan Kelava.

In debut, jucatorii lui Florin Croitoru puteau marca la un corner de pe partea stanga de atac. A lipsit insa devierea decisiva, in conditiile in care defensiva lui Poli parea usor prinsa pe picior gresit.

De asemenea, la scorul de 1-0, Marian Ciuta a patruns excelent in acelasi flanc stang si a tras in Koselev, pentru ca Dencef sa continue faza cu un sut telefonat, din marginea careului mare. Jucatorii Stelei au solicitat penalty la acel atac prelungit, invocand un presupus cot neobservat de centralul Vlad Baban.

Danu Spataru a marcat primele trei goluri ale Iasului, urmat de Marius Chelaru, capitanul Andrei Cristea, cu un alt hat-trick,  Kizito si Platini.

Meciul s-a intins pe durata a trei reprize a cate 30 de minute fiecare. In jur de 200 de oameni au asistat la meci, printre acestia si multi juniori ai Stelei, echipati in galben, care si-au incurajat permanent echipa. La final, pustii au coborat pe pista stadionului pentru fotografii si autografe.

Amical pe sens unic si la Roman: CSM Roman-Unirea Mircesti 5-0

Cosmin Tapu 11′, 57′, Alin Mocanu 33 ‘, Ovidiu Petrila 56′ si Iosif Netbai 80’ au subliniat diferenta existenta intre Liga a 3-a si Liga a 4-a, chiar daca vorbim despre o echipa (Unirea Mircesti) ce putea face pasul spre un esalon superior la barajul de promovare consumat in aceasta vara.

Cu toate acestea, principalele pretendente la titlu nu trebuie sa se lase “adormite” de rezultatul inregistrat de echipa lui Tiberiu Beceru. Nu mai departe de inceputul acestui an, Mircesti pierdea si mai clar cu Miroslava (8-1), pe sinteticul din Copou, iar in retur nu au intampinat probleme reale in drumul spre castigarea Ligii a 4-a.

 

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<