Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Lotul Unirii Ruginoasa prinde contur. Dupa Miron si Caragea, au semnat Calmatui, Roiu si Florea

0 Comments 📁 Liga 4 🕔02.August 2017
Lotul Unirii Ruginoasa prinde contur. Dupa Miron si Caragea, au semnat Calmatui, Roiu si Florea

Primele transferuri realizate de Unirea Ruginoasa au fost anuntate cu cateva zile in urma pe pagina oficiala de Facebook a clubului, dupa ce atacantul Adrian Caragea si fundasul Ionut Miron s-au inteles cu Marius Dulcianu, omul desemnat sa reconstruiasca echipa in urma renuntarii la cei veniti de la Siretul Lespezi.

Folosit fundas central de Irinel Ionescu la Flacara Erbiceni, Ionut Miron ar urma sa fie reprofilat de Cerneutanu ca mijlocas la inchidere, in fata unei linii de patru aparatori.

Celor doi (Miron, Caragea) le-a urmat, nu mai departe de ieri, mijlocasii de banda Dragos Roiu si Ionut Florea. Pentru a tine centrul apararii, a fost cooptat Gabriel Calmatui, fostul jucator al lui CS Ciurea.

Se mai asteapta in urmatoarea perioada obtinerea acordului unui mijlocas de certa valoare, capabil sa destabilizeze apararile adverse indiferent de numele intalnit in cale.

Antrenorul Unirii, Costel Cerneutanu, a asistat ieri la meciul amical disputat pe “Stadionul Moldova” intre CSM Roman (Liga 3, Seria 1) si Unirea Mircesti, campioana en-titre a Iasului. Conform spuselor acestuia, Mircestiul pregatit de Beceru s-a prezentat la Roman cu o formula apropiata de cea pe care urmeaza sa o afiseze in anul competitional 2017/18.

Unirea Ruginoasa va programa in urmatoarele zile si un meci amical de prezentare a noilor veniti. Adversarul va fi dat publicitatii pana cel tarziu vineri.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<