Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Ploaie de goluri pe canicula: cate 7 goluri marcate in CS Ciurea-Bradu Borca si Aerostar-Steaua Magica

0 Comments 📁 Liga 3, Liga 4 🕔03.August 2017
Ploaie de goluri pe canicula: cate 7 goluri marcate in CS Ciurea-Bradu Borca si Aerostar-Steaua Magica

Pe o caldura imposibila, intr-un meci programat sa inceapa de la ora 18:30, CS Ciurea s-a impus la limita in fata lui CS Bradu Borca (Liga 4, Neamt), scor 4-3, gratie golurilor inscrise de Paparuz (2), Raianu si Mihalache. De cealalta parte, cu cateva absente de marca in lot, Bradu a raspuns prin Bogdanel Moisi (“Budei) si dubla lui Catalin Scrab (“Goe”). Initial, formatia nemteana stabilise un test in compania celor de la Stejarul Barnova, meci care ar putea avea totusi loc saptamana urmatoare.

La Bacau, Steaua Magica a fost invinsa la scor, 6-1, de o echipa care va trage la promovare in sezonul ce sta sa inceapa in Liga a 3-a, Aerostar Bacau. Singurul gol al formatiei lui Florin Croitoru a fost inscris de Marian Ciuta, unul dintre cei mai valorosi fotbalisti pe care ii are Steaua in curte la acest moment.

La final, fostul atacant al Stiintei Miroslava, Tudorel Tudorache (foto, dreapta), a avut cuvinte magulitoare la adresa “magicienilor”, pe care i-a vazut peste Ceahlaul Piatra Neamt (Aerostar-Ceahlaul 6-1, cu o zi in urma): “Steaua Magica este o echipa tanara care joaca un fotbal frumos. Au iesit cu mingea la picior la fiecare faza de atac si au incercat mai mereu sa o puna jos si sa paseze. M-a impresionat atacantul cu numarul 11 (n.r. Cezar Tatarusanu), masiv si bataios. De asemenea, Steaua Magica dispune de niste mijlocasi centrali de mare calitate“.

Urmatorul meci al Stelei este programat duminica, de la 11, la Bicaz, cu Cimentul din localitate.

Foto: Aerostar Bacau

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<