Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Petrica Basascu: “Obiectivul Flacarei este o clasare mai buna ca anul trecut si un joc spectaculos”

0 Comments 📁 Interviuri 🕔04.August 2017
Petrica Basascu: “Obiectivul Flacarei este o clasare mai buna ca anul trecut si un joc spectaculos”

1. Felicitari pentru noul tau job. Astazi ai avut primul antrenament, cum e?

Multumesc frumos! Avand in vedere ca a fost primul antrenament in postura de antrenor principal, cred ca lucrurile au decurs bine si sunt optimist cu privire la perioada urmatoare, cand vom perfecta o serie de jocuri amicale pana la startul campionatului.

2. In campionatul trecut, Flacara a avut probabil cel mai valoros lot, ca nume ma refer, ce a lipsit sa incheiati anul macar pe podium?

Nu sunt in masura spun eu ce a lipsit, probabil nesansa.

3. Ai pus ghetele-n cui sau o sa continui sa mai joci din cand in cand, ca bunul tau prieten Irinel Ionescu in perioada cand pregatea Flacara?

Nu am un raspuns exact la aceasta intrebare. Ma gandesc ca, daca echipa va avea nevoie de mine ca jucator la un moment dat, atunci voi intra pe teren cu placere.

4. Presupun ca esti in tema cu mutarile din judeteana. O parte din jucatorii de la Ruginoasa a migrat spre Mircesti, iar Florin Croitoru a batut palma cu primarul Letcaniului. Cine este principala favorita, Erbiceniul ce obiectiv are?

Sunt la curent cu toate miscarile celorlalte echipe. Ruginoasa a fost activa pe piata transferurilor, iar Steaua Magica, prin fuziunea cu Letcaniul, va fi mai puternica decat in sezonul trecut. Drept favorite, le vad pe Ruginoasa, Steaua Magica si Erbiceniul. Obiectivul Flacarei este o clasare mai buna ca anul trecut si un joc spectaculos.

5. Cum crezi ca te vei descurca cu atatea pe cap? Job de zi cu zi, parteneriat cu Anamaria Prodan si, acum, meseria de antrenor.

Sper ca voi reusi sa le imbin pe toate cu succes. Am incredere ca voi putea sa reusesc pe toate planurile. Am o familie frumoasa, care ma ajuta in tot ceea ce fac. Pe sotie o cheama Mihaela, iar pe copil Darius, si le multumesc ca-mi sunt alaturi!

6. Ai pe cineva de la care “furi” meserie pentru a face cariera sau te bazezi exclusiv pe ceea ce ai acumulat ca jucator de-a lungul timpului?

Incerc sa invat de la toata lumea, sa ma documentez in primul rand, bineinteles, ma bazez si pe ceea am acumulat pana acum.

7. Ce ti se potriveste mai bine: treningul de antrenor sau costumul de conducator? Presedinte, impresar sau orice alt job de birou.

Consider ca ma pot descurca in ambele posturi. Timpul cred ca va decide in ce sunt mai bun si ce mi se potriveste mai bine.

8. Esti genul care se consuma pe banca sau tratezi lucrurile cu mult calm? Echipa va fi angrenata in multe jocuri conduse de arbitri tineri si foarte tineri, predispusi greselilor.

Avand in vedere ca imi place ceea ce fac si traiesc meciurile, ma voi consuma cu siguranta. Sper totusi sa-mi pastrez calmul si sa iau cele mai bune decizii, cu calm si o doza de ratiune.

9. Flacara va incepe campionatul cu patru meciuri aparent facile. Ai fi preferat o alta tragere la sorti, vezi situatia Ruginoasei cu doua derby-uri in primele trei etape.

Este o tragere buna pentru echipa mea, nu as fi preferat altceva!

10. La final, lasa-mi te rog cateva impresii legate de Stiinta Miroslava, aflata la primul an in Liga a 2-a si CSM Politehnica Iasi.

Celor de la Miroslava le urez bafta si am incredere ca vor face o figura frumoasa in Liga a 2-a. La cum il cunosc eu pe Cristi Ungureanu, am incredere ca vor reusi! Referitor la CSM Politehnica Iasi, e nevoie de rabdare si munca, tinand cont ca este un lot complet nou, cu multi tineri. Sa speram ca vor reusi ceea ce si-au propus. Le urez bafta, ambelor echipe! Si multa bafta echipei mele, Flacara Erbiceni!

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<