Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Incepe Liga a 5-a, Seria III! Obiectivul primei runde: fara batai!

0 Comments 📁 Liga 5 🕔12.August 2017
Incepe Liga a 5-a, Seria III! Obiectivul primei runde: fara batai!

Startul sezonului competitional 2017/2018 este dat de cea mai fierbinte zona de pe harta fotbalului iesean, zona Pascaniului, acolo unde, maine, de la 11:00, sunt programate 7 jocuri din cadrul primei etape a Ligii a 5-a, Seria III.

Viitorul Muncel-Recolta Contesti
Biruinta Miroslovesti-Progresul Deleni
NG Topile-ASS Zimbrul Boureni
CSM II Pascani-Romwatt Harmanesti
Unirea Al. I. Cuza-Avantul Tatarusi
Siretul Stolniceni Prajescu-Spicul Helesteni
Viitorul 2014 Halaucesti-Avantul Todiresti

In lipsa de informatii, incerc cu aceasta ocazie sa realizez o avancronica a primei etape, avand la baza clasamentul intocmit la finalul campionatului precedent sibazandu-ma, de asemenea, pe un detaliu de culoare legat de Viitorul Muncel.

Echipa din Muncel este condusa de primarul comunei, fost campion la box si cunoscut drept un aspru contestatar al arbitrajelor din “judeteana”. Obisnuieste sa faca scandal din nimic si este preocupat in majoritatea cazurilor de prestatia celor trei arbitri. Aveti mai jos un link ce duce spre livetext-ul unui meci de Cupa Romaniei intre Viitorul Muncel si Rapid Dumesti, din 2012, intrerupt in repriza a doua de antrenorul gazdelor (click AICI).

Avand in vedere faptul ca Liga a 4-a va debuta abia duminica viitoare, presedintele CJA Iasi, Vlad Ciobanu, i-a avut la dispozitie pe cei mai buni “fluierasi” pentru a-i trimite in zona de “razboi” ce o formeaza Seria a III-a a Ligii a 5-a.

Astfel, Ciprian Aelenei a fost desemnat sa arbitreze Viitorul Muncel – Recolta Contesti, Vlad Baban (foto) a fost trimis la Siretul Stolniceni-Prajescu – Spicul Helesteni, in timp ce Valentin Lungu va imparti dreptatea in Viitorul 2014 Halaucesti – Avantul Todiresti. Halaucesti se numara printre cele patru echipe afiliate la AJF Iasi in aceasta vara, alaturi de Belcesti, Sportul Studentesc Iasi si Bivolari.

Biruinta Miroslovesti-Progresul Deleni este, iarasi, un meci care mi-a atras atentia, in masura in care gazdele si-au castigat dreptul de a evolua in Liga a 4-a incepand din acest an, insa, din ratiuni financiare, a preferat sa ramana in Liga a 5-a. De cealalta parte, Progresul Deleni, de curand invinsa de Viitorul Harlau cu 3-0 intr-un amical, se bazeaza cu precadere pe “fiii ai satului” plus cativa baieti din Harlau. Lucian Diaconu, Ana Puscasu si Alexandra Cosma, alaturi de observatorul Vlad Ciobanu (presedinte CJA Iasi), formeaza brigada delegata la acest din urma meci.

 

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<