Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Bila alba pentru Avantul Golaiesti, Bals-Sinesti se joaca duminica!

0 Comments 📁 Liga 4 🕔15.August 2017
Bila alba pentru Avantul Golaiesti, Bals-Sinesti se joaca duminica!

Bila alba merge astazi la Golaiesti, dupa ce conducatorii Avantului au anuntat din timp ca nu pot participa in campionatul Ligii a 4-a.

Astfel s-a putut realiza rocada dintre Golaiesti si Bals, prima fiind distribuita in Seria I a Ligii a 5-a, cu deplasare la Holboca, duminica, pe Abator. Ora de incepere a meciului urmeaza sa fie stabilita, deoarece pe “Tineretului” se va juca si AS Poly 2014 Iasi-AS Ciurbesti.

Despre Gloria Bals am informatii din surse sigure ca va intra duminica in hora Ligii a 4-a. Drept urmare, bila neagra se duce in “tolba” Stejarului Barnova, echipa care, desi a avut toata vara la dispozitie pentru a se organiza, si-a amanat meciul din prima etapa cu AS Unirea Ruginoasa!

Bals urmeaza sa joace cu Sinesti pe un teren cu probleme, in care spectatorii si-au facut de cap de multe ori, lovind si injurand ca la usa cortului arbitri sau jucatori ai echipelor adverse.

Liga a 4-a, Iasi, aduna 16 echipe la start, ca si anul trecut, atunci cand, insa, Venus Butea si-a anuntat retragerea din competitie cu etape bune inainte de finalul turului.

#update: au avut loc niste schimbari in cadrul seriilor Ligii a 5-a, in urma carora Golaiesti va juca pe teren propriu cu AS Ciurbesti. Intrati pe frf-ajf.ro/iasi pentru informatii complete.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<