Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

ANALIZA | Programul favoritelor la titlu in primele etape ale campionatului Ligii a 4-a, Iasi

0 Comments 📁 Liga 4 🕔16.August 2017
ANALIZA | Programul favoritelor la titlu in primele etape ale campionatului Ligii a 4-a, Iasi

PROGRAMUL PRINCIPALELOR FAVORITE

UNIREA MIRCESTI: Mircesti-Motca, Ruginoasa-Mircesti, Mircesti-Ciurea, Sinesti-Mircesti
FLACARA ERBICENI: Baltati-Erbiceni, Erbiceni-Bals, Tomesti-Erbiceni, Erbiceni-Barnova
VICTORIA LETCANI: Letcani-Harlau, Motca-Letcani, Letcani-Ruginoasa, Ciurea-Letcani
UNIREA RUGINOASA: Barnova-Ruginoasa, Ruginoasa-Mircesti, Letcani-Ruginoasa, Ruginoasa-Cristesti

Flacara Erbiceni

Tragerea la sorti a tintarului Ligii a 4-a a provocat multa bucurie in randul conducatorilor Flacarei Erbiceni, afisata in cadrul interviurilor realizate cu presedintele Razvan Bulancea si antrenorul formatiei, Petrica Basascu. Erbiceniul se va incalzi in compania Baltatiului (deplasare) in prima runda, intr-un meci in care doar o calamitate naturala poate opri echipa lui Basascu din drumu spre obtinerea tuturor punctelor puse in joc.

Cu un antrenor nou la echipa si o sumedenie de figuri noi in lot, care s-au rodat in cadrul partidelor amicale programate in aceasta vara, va primi apoi vizita Balsului (echipa venita din Liga a 5-a in urma forfait-ului declarat de Avantul Golaiesti), adversar care, iarasi, e greu de crezut ca ii va putea pune probleme. Adversari din aceeasi categorie va avea Erbiceniul si in etapele a 3-a (Tomesti, deplasare) si a 4-a (Barnova, acasa), fapt ce ma face sa cred ca ar putea acumula maximum de puncte in perioada sus mentionata.

Unirea Mircesti

Mergem la campioana Unirea Mircesti, care nu va avea emotii in primul joc de acasa cu Vointa Motca, inaintea deplasarii de la Ruginoasa. Ruginoasa-Mircesti, programat in etapa a doua, este primul derby important al sezonului. Echipa lui Beceru va intalni Ciurea, la Iugani, dupa care este asteptata de Paul Paftala si Andrei Minciuna la Sinesti, teren pe care multe favorite au pierdut puncte importante atat in 2016/17, cat si in sezoanele precedente.

Victoria Letcani

Spre deosebire de primele doua echipe, Erbiceni si Mircesti, nou-promovata Victoria Letcani incepe abrupt campionatul, in fata propriilor suporteri, cu un adversar de temut, Viitorul Harlau. Urmeaza o deplasare lunga pana la Motca in runda a doua, urmata de ciocnirea cu vicecampioana Unirea Ruginoasa (teren propriu). In etapa a patra, Letcaniul isi va linge ranile/ savura victoriile in deplasarea de la Ciurea.

Unirea Ruginoasa

Cel mai mare ghinion pare sa il aiba Unirea Ruginoasa, echipa care, pe langa faptul ca a avut parte de o tragere dezastruoasa, este nevoita sa se confrunte in debutul sezonului si cu o amanare a meciului ce ar fi trebuit sa se joace la Barnova cu CS Stejarul. Mai mult, daca zvonul potrivit caruia Tiberiu Beceru, antrenorul Unirii Mircesti, va solicita amanarea derby-ului din etapa a 2-a (AS Unirea Ruginoasa-Unirea Mircesti), vicecampioana Iasului va avea un mare zero (“0”) dupa consumarea primelor doua runde, cu o deplasare extrem de complicata in fata sa, Victoria Letcani-Unirea Ruginoasa (Etapa a 3-a). Finalmente, echipa pregatita de Costel Cerneutanu va putea respira usurata, acasa, in confruntarea cu Moldova Cristesti. Moldova Cristesti si Unirea Ruginoasa s-au intalnit in cadrul unei partide amicale, duminica, castig de cauza avand oaspetii (scor final 6-5 pentru Unirea Ruginoasa).

Acum, la final, daca ar fi sa intocmesc un clasament al echipelor care au avut parte de o tragere usoara, as pune Flacara Erbiceni pe locul 1, urmata de Victoria Letcani, Unirea Mircesti si Unirea Ruginoasa.

 

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<