Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Schimbari majore in cadrul primelor doua serii ale Ligii a 5-a Iasi

0 Comments 📁 Liga 5 🕔16.August 2017
Schimbari majore in cadrul primelor doua serii ale Ligii a 5-a Iasi

Campionatul Ligii a 5-a, Seria III (Pascani), a inceput duminica trecuta, adunand la start 14 echipe ce se vor bate pentru cele doua locuri de promovare (directa si baraj). Este seria cu cea mai multe echipe inscrise, de aici si programarea timpurie, prima etapa din cadrul celorlalte doua serii (Seria I, II) urmand sa aiba loc in weekend-ul urmator, cu modificari importante ce aveau sa fie operate, ieri, la sediul AJF Iask.

Din 53 de echipe anuntate la Adunarea Generala Extraordinara a AJF Iasi, ce a avut loc in iulie, acum s-a ajuns la un numar total de 50 de echipe, repartizate astfel: 16 in Liga a 4-a, cate 10 in primele doua serii ale Ligii a 5-a si, respectiv, Seria a III formata din 14 echipe!

Printre echipele retrase se numara Victoria si Popricani. In Seria a II-a, cu 8 echipe la un moment dat, s-a luat in calcul implementarea sistemului competitional din Croatia, Elvetia, cu doua tururi si doua retururi (28 de etape in total)!

Pana la urma, s-a recurs la o impartire egala a echipelor ramase, 20 la numar, astfel rezultand urmatoarea componenta:

Seria l: Avantul Golaiesti, AS Ciurbesti, Viitorul Ciortesti, Prutul Prisacani, Unirea Tibana, Vointa Bosia, Astra Raducaneni, Vointa Voinesti, AS Tutora si Fulgerul Tibanesti.

Seria II: AS Genotur Belcesti, Gloria Romanesti, Viitorul Braesti, C. Press Gropnita, Vointa Bivolari, AS Poly 2014 Iasi, AFC Movileni, AS Holboca, Viitorul Plugari si ACS Sportul Studentesc Iasi.

FOTO: ASS Zimbru Boureni

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<