Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Viitorul Harlau-“Regresul” Deleni 6-0, inaintea deplasarii de la Letcani

0 Comments 📁 Liga 4, Liga 5 🕔17.August 2017
Viitorul Harlau-“Regresul” Deleni 6-0, inaintea deplasarii de la Letcani

Viitorul Harlau a bifat o noua victorie in jocurile de verificare, 6-0 in fata echipei de Liga a 5-a Progresul Deleni, impotriva careia castigase cu un scor mai putin drastic, saptamana trecuta, 3-0, intr-un alt amical programat pe Stadionul Tineretului Ing. Gheorghe Costache din Harlau.

Daniel Lungu a folosit in meciul de ieri o formula experimentala, cu foarte multi juniori in primul 11, doar trei titulari obisnuiti facandu-si loc in echipa Viitorului Harlau. S-a cautat cu aceasta ocazie completarea lotului ciuntit in pauza de vara.

Lepadatu a revenit la Viitorul Harlau cu un super-gol de la 35 de metri, pe lista marcatorilor trecandu-si numele si Lungu, Olivian (16 ani, stangaci, atuuri: viteza, sut bun).

Viitorul se prezinta destul de subtire Ia mijloc si in atac, dupa plecarile lui Cristi Stoica (incert, nu s-a mai prezentat la antrenamente), Ionut Garbea, “Cutter”, Harabagiu (strainatate) si Alin Borsieru (plecat la Stejarul Sinesti). Defensiva harlauanilor pare sa fie in regula, comparativ cu ceea ce a avut Viitorul Harlau in editia precedenta de campionat.

Pe langa Ionut Garbea, transferat de la seniori in vara la Unirea Mircesti in schimbul unei sume frumoase de bani pentru nivelul despre care vorbim (1000 RON), de la Grupa U13 condusa de Daniel Lungu au mai plecat zilele acestea spre CSM Politehnica Iasi si doi pusti pe nume Teodor Cuibus (13 ani) si Stefan Cuibus (14 ani).

FOTO: FC Viitorul Harlau

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<