Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Duelul nou-promovatelor: FC Arges v CS Stiinta Miroslava

0 Comments 📁 Liga 3 🕔18.August 2017
Duelul nou-promovatelor: FC Arges v CS Stiinta Miroslava

Cu un punct acumulat in primele doua etape ale Ligii a 2-a, cand calculele hartiei prevedeau un total de minim 3 (victorie obligatorie cu Dacia Unirea Braila), Stiinta Miroslava s-a deplasat joi la Pitesti in fieful lui FC Arges, echipa nou-promovata, la randul ei, cu o zestre identica si care nu concepe alt rezultat decat victoria in partida de astazi, ce va incepe de la ora 20:00.

E de urmarit modul in care a reusit antrenorul Cristi Ungureanu sa astupe gaurile din aparare, una extrem de permeabila in acest debut de campionat. Astfel, cu 6 goluri incasate in doar doua meciuri, Miroslava isi pastreaza profilul echipei care castiga, anul trecut, Seria 1 a Ligii a 3-a, marcand multe goluri, dar si primind pe masura.

Repararea acestei defensive de “Black Friday” (multe goluri, toate incasate vineri) ar putea incepe cu inlocuirea portarului Raul Avram. In poarta ar putea poposi Jan Turita, de asemenea inclus in lotul deplasat, joi, la Pitesti.

Daca aceasta mutare se verifica, Turita ar putea intra in istoria Miroslavei ca facand parte din echipa care i-a adus Stiintei prima victorie in Liga a 2-a, dupa episodul antologic consumat cu cateva luni in urma pe terenul de la Harman.

Fundasul central Ovidiu Tacutanu, cu 3 reusite la activ, a intrat deja in istoria clubului pentru care evolueaza de ani buni, marcand primul gol al Stiintei Miroslava in liga secunda!

FOTO: FC Arges

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<