Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Stiinta Miroslava pierde in Trivale, 0-3

0 Comments 📁 Liga 2 🕔18.August 2017
Stiinta Miroslava pierde in Trivale, 0-3

Partida de pe stadionul “Nicolae Dobrin” a debutat cu un gol marcat rapid de formatia gazda, care a preluat conducerea din minutul 10, dupa un corner de pe partea stanga. Raul Avram a respins in fata pana la Serbanica, iar scorul a devenit 1-0.

In minutul 27, Raul Costin l-a testat pe Avram cu un sut de la aproximativ 30 de metri, pentru ca Izmana, la urmatorul atac, sa trimita peste transversala portii aparate de Popescu.

Pitestenii au intrat la vestiare cu avantaj de un gol, in ciuda incercarii lui Alexandru Marin din finalul primei parti. Goalkeeperul celor de la FC Arges a respins de sub bara, iar tabela arenei a ramas setata pe “1-0” la capatul primelor 45 de minute.

Lucrurile au decurs in mod asemanator – gol incasat in min. 55 – si dupa reluare, cand, in ciuda celor doua modificari operate de Cristi Ungureanu, Nastasie a punctat pentru FC Arges dintr-un penalty dictat de arbitra Iuliana Dumitrescu. Tacutanu a avut o intrare neglijenta asupra lui Nila.

Corban o putea readuce pe Miroslava in joc, in minutul 80, dar a trimis in plasa laterala in situatie de unu la unu cu Popescu.

Introdus in ultimul sfert de ora de antrenorul Eftimie Iordan, Alin Popa a stabilit scorul final, 3-0 printr-o executie violenta din marginea careului.

FC Arges: Popescu – Stan, Visa, Serbanica, Toriste – Serban, Raul Costin, David, Birzan – Nastasie (Capatina 83), Nila (Popa 78)
Rezerve: Grecu – Tofan (Birzan 56), Panait, Popa, Barbu, Cotiga, Capatina
Antrenor: Eftimie Iordan

Stiinta Miroslava: Avram – Maxim, Tacutanu, Chindris, Cerneutanu – Savoaia, Izmana (Cainari 46), Taciuc, Nemtanu (Corban 46) – Botezatu (Buhacianu 63), Marin
Rezerve: Turita – Agrigoroaei, Buhacianu, Viorica, Corban, Asavoaiei, Cainari
Antrenor: Cristian Ungureanu

Arbitri: Iuliana Elena Dumitrescu (Ramnicu Valcea), Ferencz Tunyogi (Zalau) si Alexandru Midvichi (Bucuresti).

FOTO: sportmoldova.ro

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<