Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Viitor incert pentru CS Tomesti in Liga a 4-a

0 Comments 📁 Liga 4 🕔18.August 2017
Viitor incert pentru CS Tomesti in Liga a 4-a

Nici nu a inceput campionatul Ligii a 4-a si avem deja emotii cu privire la viitorul unei componente, CS Tomesti, echipa de la care au plecat foarte multi jucatori in vara si care se confrunta in acelasi timp cu mentalitati invechite, in conditiile in care o buna parte din tomestenii ce evolueaza aici ar fi fost mai degraba de acord inscrierea in Liga a 5-a.

Reticenta primarului fata de oricine vine din afara Tomestiului, manifestata aprig si in “era Florin Pintilii”, loveste si la inceput de 2017-2018, cand echipa a doua a fost desfiintata iar Dan Tololoi a renuntat la a mai sta pe banca formatiei din apropierea Iasului. Alex Tololoi, prezent si anul trecut in staff-ul lui CS Tomesti, este acum responsabil de rezultate si, in acelasi timp, de gasirea unor baieti cu ajutorul carora sa se mentina in Liga a 4-a.

O prima pista in racolarea de noi jucatori ar fi Popricaniul, echipa recent desfiintata.

Printre cei plecati se numara si Andrei Tarus (CS Ciurea), Vlad Andries (tomestean cu acte in regula plecat in Anglia, acolo unde joaca pentru celebra FC Romania) sau Ionut Nimerincu, transferat de Florin Pintilii la CS Bradu Borca.

Vasile Cojocariu (foto, sapca albastra), omul responsabil cu bunul mers al echipei pana cu ceva timp in urma, a renuntat la randul sau la a se mai implica, limitandu-se la indatoririle pe care le presupune postul de ingrijitor de teren, pe care il ocupa inca din 2014, atunci cand la Tomesti a ajuns covorul sintetic pe care se joaca la ora actuala.

CS Tomesti intalneste in prima runda un adversar ceva mai organizat, CS Ciurea, oaspetii avand obiectiv declarat ocuparea unui loc in primele zece echipe ale campionatului.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<