Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

AJF Vaslui a adoptat sistemul “Tim Trophy” pentru Supercupa

0 Comments 📁 Stiri 🕔19.August 2017
AJF Vaslui a adoptat sistemul “Tim Trophy” pentru Supercupa

Bogdan Gheorghita (foto) inoveaza in permanenta de cand a fost inscaunat presedinte al AJF Vaslui. Se intampla cu trei ani in urma, in 2014, atunci cand a luat nastere si Supercupa judetului Vaslui, care, mai nou, nu se mai disputa intre campioana Ligii a 4-a si detinatoarea Cupei Romaniei, in ecuatie intervenind si campioana Ligii a 5-a.

Iar atunci cand se intampla ca o echipa sa realizeze eventul, vezi situatia din acest an (FC Garceni), la triunghiularul propus de conducatorul AJF Vaslui va participa si finalista Cupei Romaniei din sezonul precedent.

Tim Trophy este triunghiularul care are loc in fiecare an in Italia inainte de startul sezonului in Serie A. Consta in trei jocuri de cate 45 de minute fiecare.

Am adoptat acest sistem pentru a creste spectacolul si pentru a le oferi oamenilor ceva interesant. Devenise o rutina sa se joace Supercupa intre campioana si castigatoarea Cupei, asa ne-am decis sa venim cu ceva inedit. Tratam Supercupa ca pe un eveniment special, motiv pentru care am introdus in lupta o alta campioana, pe cea a Ligii a 5-a!

Este pentru al doilea an consecutiv cand Supercupa judetului Vaslui se disputa in acest format. Liga a 5-a, Vaslui a fost infiintata acum doi ani.

Pentru a transforma Supercupa judetului Vaslui intr-un eveniment in adevaratul sens al cuvantului, au fost organizate si concursuri de penalty-uri, respectiv de lovituri libere de la 16 si 25 de metri.

Supercupa a fost “plimbata” prin intreg judetul, astfel incat nimeni sa nu fie privat de un spectacol fotbalistic de calitate intretinut de cele mai bune echipe care activeaza la nivelul fotbalului vasluian (2014 – Vaslui ; 2015 – Negresti; 2016 – Falciu; 2017 – Husi).

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<