Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Ruginoasa pierde la scor cu Miroslava, fara “lunetistii” Apostol si Enache

0 Comments 📁 Liga 4, Stiri 🕔19.August 2017
Ruginoasa pierde la scor cu Miroslava, fara “lunetistii” Apostol si Enache

Unirea Ruginoasa a avut o deplasare dificila la Uricani, sambata, intr-un meci de pregatire programat in compania formatiei de Liga a 2-a, CS Stiinta Miroslava. S-a terminat 5-0 pentru echipa lui Cristi Ungureanu, care a intrat pe teren in repriza a doua, marcand si un gol in contul echipei pe care o conduce.

Daca echipa lui Costel Cerneutanu a deplasat doar 13 jucatori la Uricani, dintre care doi portari (Dulcianu si Tudosca), Miroslava a folosit cu precadere jucatori din linia a doua. Robert Asavoaie, Adrian Viorica, Valentin Buhacianu (2x) si Cristi Ungureanu au punctat pentru echipa ce a acumulat un singur punct in primele trei etape ale Ligii a doua.

Cel mai frumos gol al meciului i-a apartinut fotbalistului transferat de la CSM Politehnica Iasi, Robert Asavoaie (23), care l-a lasat masca pe Marius Dulcianu cu un sut din drop din afara careului. Adi Viorica, zece minute mai tarziu, a stabilit scorul primei reprize, 2-0.

Un alt gol splendid avea sa fie marcat de antrenorul Miroslavei, Cristi Ungureanu, la capatul unui triunghi reusit de pase in care tehnicianul gazdelor a indeplinit o formalitate.

Pentru Unirea Ruginoasa au evoluat doi oameni din staff-ul adversarilor, si anume: Marius Dulcianu (portarul Ruginoasei in primele 45 de minute) si Adrian Caragea, atacant pe care s-a bazat Cerneutanu in lipsa lui Apostol si Enache.

In ciuda scorului consemnat la final, care nu lasa loc de prea multe comentarii, ca o parere personala, Unirea Ruginoasa mi s-a parut net superioara Erbiceniului, singura pretendenta la titlu pe care am vazut-o la lucru in aceasta vara.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<