Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Vlad Andries asteapta “cartea verde” pentru a debuta oficial la FC Romania

0 Comments 📁 Stiri 🕔19.August 2017
Vlad Andries asteapta “cartea verde” pentru a debuta oficial la FC Romania

Vlad Andries este unul dintre jucatorii care au ales sa paraseasca Tomestiul in aceasta vara pentru un job in strainatate si, in paralel, pentru continuarea fotbalului la un nivel decent in ligile inferioare din Anglia. Si ce alta echipa mai buna cu care sa iti incepi aventura in Anglia decat FC Romania?

Toti componentii echipei FC Romania (Liga a 9-a – Essex Senior League) lucreaza si, cum partidele acesteia au loc la mijlocul saptamanii (miercuri) si in weekend (duminica), nu prea este loc de antrenamente.

Lui Vlad nu i-au ajuns inca actele din Romania, motiv pentru care nu a putut debuta oficial in tricoul lui FC Romania. A evoluat in schimb in amicalele din aceasta vara ale echipei (vezi foto – FC Romania v FC Brimsdown 2-1).

Este singurul iesean de pe acolo, dupa ce Paul Tincu a ales sa se desparta de FC Romania. O parte din colegii lui Vlad au evoluat in ligile superioare din Romania, iar acum incaseaza, pe langa salariul primit de la locul de munca, si prime de la echipa ce si-a propus drept obiectiv in acest sezon promovarea in Liga a 8-a.

Andries a jucat pentru Politehnica Iasi la nivel de juniori, facand apoi parte din trupa Forestei Ciurea in perioada cand clubul iesean se batea cu Dumesti si Targu Frumos la promovare.

Rapid Dumesti si CS Tomesti sunt celelalte doua formatii ce se regasesc pe carnetul de jucator al lui Vlad Andries.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<