Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Debut “magic” pentru Florin Croitoru, in Letcani-Harlau 4-0

0 Comments 📁 Liga 4 🕔20.August 2017
Debut “magic” pentru Florin Croitoru, in Letcani-Harlau 4-0

Victoria Letcani a inceput noul sezon printr-o victorie fara probleme in fata Viitorului Harlau, lipsurile anuntate de antrenorul oaspetilor, Daniel Lungu, punandu-si amprenta asupra scorului final.

Singurele ocazii importante ale harlauanilor au aparut la scorul de 0-0, nou-promovata Victoria Letcani preluand apoi conducerea si dominand un adversar cazut din punct de vedere psihic.

Mocanu Vlad, Tatarusanu Cezar, Ciorap Marian si Baboi Bogdan le-au furnizat letcanenilor prezenti la stadion o duminica placuta, echipa gazda ratand si un penalty prin Vlad Nutu, jucator adus in vara de la campioana Neamtului.

Asa cum anuntam in cadrul unui articol postat anterior pe site, la Viitorul Harlau s-au strecurat in primul “11” foarte multi juniori. Viitorul a aratat solid doar pe faza defensiva, comparativ cu ce a afisat in sezoanele precedente. E nevoie de timp, asadar, pentru ca Viitorul Harlau sa se bata cu sanse importante la un loc in prima jumatate a clasamentului.

De cealalta parte, Florin Croitoru a transferat la Letcani, pe langa fotbalistii de la Steaua Magica, sistemul de joc 4-1-2-3. Cu alte cuvinte, o formula ce prevede doi mijlocasi centrali, cu Paiu pe banca. Paiu a intrat in partea secunda, dupa ce “vedeta” Marian Ciuta a acuzat o accidentare usoara.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<