Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Galop de sanatate pentru Mircesti, 7-0 cu Vointa Motca

0 Comments 📁 Liga 4 🕔20.August 2017
Galop de sanatate pentru Mircesti, 7-0 cu Vointa Motca

Campioana Unirea Mircesti a pasit increzator in noul sezon, invingand Vointa Motca cu 7-0, intr-un meci descris de tehnicianul Tiberiu Beceru ca fiind “fara istoric”, in conditiile in care baietii sai au ratat si alte cateva ocazii bune de a mai inscrie.

Carevasazica, un antrenament bun pentru Mircesti in vederea partidei din turul II al Cupei Romaniei (Aerostar Bacau, Mircesti, marti, 17:30), precum si a derby-ului de duminica viitoare de la Ruginoasa.

Cel mai important marcator al gazdelor a fost Chirila, autorul unui hat-trick, urmat de Dandu, Gaciu, Puscasu si Ursuleasa.

Andrei Dandu, aflat la primul meci oficial in campionat pentru Unirea Mircesti, s-a lipit la gol, sarbatorind intr-un mod cat se poate de placut reintalnirea cu fostii sai colegi de la Siretul Lespezi, formatie cu care reusea promovarea in Liga 3 cu doua sezoane in spate.

In ceea ce o priveste pe Vointa Motca, salvata doar ca urmare a retragerii din campionat a Biruintei Miroslovesti, oaspetii de astazi se anunta si in acest an drept candidati siguri la evitarea retrogradarii din Liga a 4-a. Ramane de vazut insa daca vor fi echipe mai slabe decat Motca, in masura in care nou-promovata Moldova Cristesti a scos un punct acasa cu Unirea Scanteia (1-1), iar la cealalta nou-promovata, Victoria Letcani, se vorbeste de titlu.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<