Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Tomesti-Ciurea 4-2 | Dubla lui Razvan Axinte ii face ziua mai frumoasa lui nea Vasile

0 Comments 📁 Liga 4 🕔20.August 2017
Tomesti-Ciurea 4-2 | Dubla lui Razvan Axinte ii face ziua mai frumoasa lui nea Vasile

Tomesti a obtinut 3 puncte mari in startul stagiunii 2017-2018 dupa victoria cu 4-2 inregistrata in compania lui CS Ciurea. Oaspetii s-au bazat pe foarte multi jucatori tineri, adusi de la echipa de juniori, si ii numim aici pe Danciu, Cretu, Paparuz, printre altii, in timp ce Tomesti, fara sa efectueze transferuri “wow” in aceasta vara, a lovit pe contraatac si s-a impus la final.

Petrisor Calistru a fost capitanul formatiei din Ciurea. In materie de noutati, la Tomesti au ajuns “Bento” si Vasilica Crismariuc de la Popricani (echipa recent desfiintata). Primul nu a putut fi utilizat din cauza unei suspendari.

Per total, conform informatiilor primite de la fata locului de la Marian Amanar, CS Ciurea a practicat un joc mai bun, mai legat, in vreme ce Tomestiul a dat dovada de pragmatism si a obtinut maximum pe contraatac.

Evolutia scorului

CS Tomesti a deschis scorul la mijlocul primei reprize prin Florescu, care a transformat un 11 metri just acordat de centralul intalnirii. Donose a restabilit egalitatea, iar Florin Tiron, in minutul 47, a adus Ciurea in avantaj pentru prima si ultima oara.

Dubla lui Razvan Axinte avea sa cantareasca enorm pentru tomesteni, 2-2 si 4-2), dimpreuna cu penalty-ul convertit in gol de Balaur.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<