Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Genotur Belcesti a castigat meciul de pe teren propriu cu Gloria Romanesti

0 Comments 📁 Liga 5 🕔21.August 2017
Genotur Belcesti a castigat meciul de pe teren propriu cu Gloria Romanesti

Genotur Belcesti a pus prima “caramida” la indeplinirea obiectivului trasat de sponsor, promovarea in Liga a 4-a, invingand pe teren propriu, 3-1, o echipa buna a Ligii a 5-a, Seria II, Gloria Romanesti. Aflata la primul joc de la revenirea in fotbalul judetean, Belcesti a ratat foarte multe ocazii pe parcursul celor 90 de minute, reusind sa ia toate punctele puse la bataie, desi la pauza se afla la egalitate, 1-1.

Tineretea componentilor echipei Genotur Belcesti a fost principala cauza a ratarilor, in conditiile in care lotul abunda in jucatori talentati, dar care trebuie sa capete experienta. Gloria Romanesti, la randul ei, dispune de un lot tanar si a reusit ieri in multe momente sa fie la inaltimea gazdelor.

Cum au evoluat lucrurile la nivelul terenului

Oaspetii au deschis scorul prin capitanul Alex Stegariu (7′) dupa o greseala in apararea adversa. Atacantul Romanestiului a primit un balon trimis cu capul de un fundas al Belcestiului, a ramas singur cu Birladeanu, portarul s-a opus in prima faza, insa nu a mai avut cum sa intervina in fata lui Stegariu.

Zece minute mai tarziu, Genotur restabileste egalitatea prin Chelea Marian, la capatul unei faze in care fundasii Gloriei au reclamat ofsaid.

Istoria meciului s-a scris cu un sfert de ora inainte de final, cand creierul de la mijlocul terenului al Gloriei, capitanul Stegariu, a suferit o intindere musculara si nu a mai putut continua. A fost imediat schimbat cu Florin Puscasu.

Cel mai important jucator al Belcestiului, Radu Asofiei, l-a servit ideal pe nou-intratul Irinel Popescu (73′) si lovitura de cap a acestuia din urma a modificat din nou scorul, 2-1.

Jocul de la Belcesti s-a incheiat cu o actiune personala a lui Asofiei, care avea sa stabileasca scorul final, 3-1, parafand astfel victoria Genoturului.

Caldura sufocanta de afara l-a obligat pe centralul Valentin Burla sa acorde doua pauze de apa, cate una per repriza. Gazdele au fost avertizate in doua randuri pentru comportari nesportive (primul si-a scos tricoul de joc inainte de a parasi terenul, al doilea jucator a primit avertisment pentru proteste), in timp ce de la oaspeti un singur jucator a vazut galben in fata ochilor (atac imprudent).

Genotur Belcesti: Cosmin Birladeanu – Marian Munteanu, Radu Asofiei, Florin Lupuca, Costel Neculai, Mihai Dorneanu, Marian Bocancea, Catalin Corobuta, Gheorghe Sarbu, Gabriel Antoniu, Marian Chelea.

Rezerve: Theodor Manolache, Mihai Formagiu, Costin Tanasa, Irinel Popescu, Petru Corobuta, Tudor Birladeanu, Ionut Pascanu.

Spectatori: 50-80.

 

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<