Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Steaua Magica a scos un punct in noua formula, 1-1 la Lungani

0 Comments 📁 Liga 4 🕔21.August 2017
Steaua Magica a scos un punct in noua formula, 1-1 la Lungani

Steaua Magica a remizat in deplasarea de la Lungani, 1-1 cu Viitorul, la primul joc pe care echipa pregatita acum de Daniel Curca l-a disputat in acest sezon. Antrenorul oaspetilor s-a declarat multumit la final de rezultat obtinut, in masura in care Steaua Magica este formata din jucatori tineri si foarte tineri, cu prea putine meciuri la nivelul Ligii a 4-a, si a dat in debutul sezonului de un adversar artagos, experimentat si mereu dispus sa duca acest sport la limita regulamentului.

Copiii pregatiti acum de Curca au avut un start crispat de meci in fata Viitorului Lungani, reusind apoi sa prinda curaj si sa inscrie prin “Alex”. Apoi, acelasi jucator a irosit o lovitura de pedeapsa acordata de arbitrul Vlad Baban.

Pana la pauza, “Bagheera” (Oncica) putea distanta Steaua la doua goluri diferenta. Ratarile din ultimul sfert de ora al primei parti aveau sa cantareasca dupa reluare, cand “Emi”, din imprudenta, a provocat penalty-ul de 1-1.

Din pacate, meciul de la Lungani a fost umbrit de accidentarea celui care a deschis scorul, “Alex”, chiar la final. Un genunchi aterizat in coloana jucatorului Stelei a necesitat transportarea acestuia la spitalul din Targu Frumos, apoi la Iasi. Acesta va lipsi cel putin o luna, deci in urmatoarele 4-5 etape Steaua Magica nu se va putea baza pe serviciile lui.

Remarcam in acelasi timp si evolutia foarte buna a capitanului Stelei Magice, care a stiut sa traga echipa dupa el pentru un punct muncit pe terenul Viitorului Lungani.

Sunt multumit de jocul prestat de elevii mei, cu atat mai mult cu cat Steaua Magica si-a propus sa ramana in Liga a 4-a bazandu-se pe juniori intr-o competitie dedicata seniorilor. Tin sa le multumesc pentru daruirea si ambitia cu care au jucat astazi!

Daniel Curca (antrenor Steaua Magica) – foto

Din staff-ul Stelei Magice mai face parte si Calin Serban, tatal portarului de rezerva din meciul de ieri.

 

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<