Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Primul esec aduce doua noi transferuri la Flacara Erbiceni

0 Comments 📁 Liga 4 🕔23.August 2017
Primul esec aduce doua noi transferuri la Flacara Erbiceni

Infrangerea din prima etapa a provocat multa suparare la Erbiceni, Petrica Basascu fiind acum mai decis ca oricand sa faca treaba pe banca echipei care a incheiat pe locul 4 editia precedenta de campionat.

Vladut Mocanu si Daniel Stefanita se vor alatura Flacarei Erbiceni in curand. Primul este jucator de futsal si vine in urma recomandarii primite de la Remus Mustatea, in timp ce al doilea a evoluat ultima data la CSM Ceahlaul Piatra Neamt. Acum doi ani, Stefanita (foto, Stefanita in Elita U19) a imbracat tricoul formatiei nemtene in campionatul Elita U17. Un mijlocas central longilin, foarte tanar, care poate juca la inchidere.

Erbiceni trage in aceste zile si de un fost portar de Liga 1, retras din fotbalul profesionist, dar care ar putea veni in Liga a 4-a ieseana pentru a acoperi poarta Flacarei. La ora actuala, Erbiceni sta intr-un goalkeeper de 16 ani, care a gresit la un gol in meciul de duminica, si in Florin Calfa, cel care vine ocazional la jocurile echipei sale.

Potrivit spuselor antrenorului Petrica Basascu, Mocanu si Stefanita au fost ofertati de Petrolul cu salarii bune pentru nivelul Ligii a 3-a, insa au spus refuzat, alegand Erbiceniul.

 

FOTO: Dan Esanu

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<