Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Petrica Basascu s-a deplasat la Barlad pentru a semna cu Mocanu si Stefanita

0 Comments 📁 Liga 4 🕔24.August 2017
Petrica Basascu s-a deplasat la Barlad pentru a semna cu Mocanu si Stefanita

Antrenorul Flacarei Erbiceni, Petrica Basascu, are mult de furca in acest start de sezon, dupa esecul inregistrat in prima etapa, 0-3 cu Gloria Baltati. Dupa cum anuntam ieri, Erbiceniul a transferat doi jucatori tineri formati la Atletic Barlad, dar care au evoluat pentru CSM Ceahlaul (Stefanita) si, respectiv, la Academia de Fotbal a lui Atletico Madrid (Mocanu).

Flacara Erbiceni are meci acasa cu Gloria Bals in etapa a doua, ocazie cu care Petrica Basascu il va putea vedea la lucru doar pe Vladut Mocanu. Basascu s-a deplasat astazi la Barlad pentru a semna cu ambii, insa mai are de asteptat pana va primi actele de la Ceahlaul, pentru a-l legitima si pe Daniel Stefanita.

Sunt foarte fericit ca am ales Erbiceni, cred ca este un pas important in cariera mea, sper sa joc cat mai bine si sa imi ajut echipa sa promoveze in Liga a 3-a.

Vladut Mocanu

In tot acest timp se lucreaza si la aducerea unui portar cu experienta, singurul impediment in cooptarea unui fost goalkeeper de Liga 1 fiind strans legat de pretentiile financiare ale acestuia. Cu Bals, Erbiceni se va baza cel mai probabil din nou pe serviciile tanarului Daniliuc. Florin Calfa este rezerva tanarului in varsta de doar 16 ani!

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<