Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Sinesti a incurcat borcanele si i-a dat cu minus: -2p, Bals-Sinesti ramane 1-1!

0 Comments 📁 Stiri 🕔24.August 2017
Sinesti a incurcat borcanele si i-a dat cu minus: -2p, Bals-Sinesti ramane 1-1!

Stejarul Sinesti a pierdut doua puncte care pareau ca si castigate la un moment dat, intr-un meci in care adversarul s-a prezentat cu multi jucatori “pe fals”, iar planul stabilit initial (“jucam pe teren, dar ne lasati sa castigam la final”) a fost dat peste cap de un gol incasat in prelungiri.

Drept urmare, formatia oaspete a depus contestatie dupa meci si era aproape sigura de omologarea partidei cu 0-3. Numai ca, astazi, la AJF Iasi, lucrurile au luat din nou o turnura nefavorabila Sinestiului.

Explicam acum ce s-a intamplat: la finalul unui meci, oricare dintre echipele implicate are dreptul de a contesta dreptul de joc al fotbalistilor folositi (titulari si rezerve) si identitatea acestora (au jucat sau nu “pe fals”?). Dreptul de joc face referire la viza anuala si viza medicala ale fotbalistilor implicati.

Stiind ca Gloria Bals a folosit jucatori “pe fals”, Sinesti trebuia sa depuna in mod automat contestatie privind identitatea celor suspectati pe buna dreptate ca nu sunt legitimati la Bals. Si nu contestatie privind dreptul de joc, asa cum au procedat oficialii echipei Stejarul Sinesti!

Carnetele erau vizate, in consecinta rezultatul intalnirii din prima etapa ramane 1-1, cu Sinesti pierzand 2 puncte si in jur de 350 RON.

In rest, apele au fost destul de calme astazi pe la AJF-ul iesean, acolo unde s-a stabilit ca Prutul Prisacani-Avantul Golaiesti (Liga 5, Seria 1) sa se dispute sambata de la ora 12:00, iar Stadionul Tineretului sa gazduiasca trei partide: doua pe terenul secundar (AS Holboca-Vointa Bivolari 10:00, AS Poly 2014 Iasi-Viitorul Braesti 12:00) si unul pe terenul central, de la 12:00, Steaua Magica-Gloria Baltati.

De asemenea, Progresul Deleni (Liga 5, Seria III) are terenul suspendat si va juca impotriva Avantului Tatarusi la Harlau, dupa meciul echipei lui Daniel Lungu (14:30).

Pentru a se putea injura intr-un cadru corespunzator, jocurile de pe teren propriu ale Viitorului Muncel incep de la 12:00, iar cel din etapa a 3-a a Seriei a III-a nu va face exceptie de la aceasta regula.

Mergeti pe pagina frf-ajf.ro/iasi pentru a consulta toate modificarile operate, dat si pentru a fi la curent cu meciurile din acest weekend.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<