Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Pascani-Rasnov 1-4. Rasnov, un “munte” greu de escaladat pentru Pascaniul lui Danut Munteanu

0 Comments 📁 Liga 3 🕔25.August 2017
Pascani-Rasnov 1-4. Rasnov, un “munte” greu de escaladat pentru Pascaniul lui Danut Munteanu

CSM Pascani a reusit sa ii tina piept minute bune lui Olimpic Cetate Rasnov, pe fondul unui joc ce s-a desfasurat cu preponderenta la mijlocul terenului, fara ocazii importante de poarta pana in finalul primei reprize.

Minutele 38 si 40 au adus golurile formatiei brasovene, care a lovit in prima faza prin Vladut Botia, dupa o balbaiala in careul advers. Botia l-a driblat pe Anton si a reluat in plasa pentru 0-1.

Apoi, un alt jucator valoros de la Rasnov, Diego Alupoaie, a punctat pentru 0-2 cu o executie impecabila din preajma careului. A fost o minge in adancime ce nu anunta nimic, urmata de calcaiul prin care i s-a asezat mingea lui Alupoaie, cel care avea sa stabileasca si scorul primei parti: 2-0 in favoarea lui CS Olimpic Cetate Rasnov.

10 (minute), 3 (goluri), 2 (Cetate Rasnov), 1 (CSM Pascani)

Imediat dupa reluare, in interval de doar zece minute, am consemnat trei goluri la cele doua porti: doua marcate de oaspeti, prin nou-intratul Mariean Nicolae (47) si Emanuel Popa (56), intre care s-a insinuat si Irinel Patrascu, autorul reusitei de 1-3. Daniel Macovei a initiat faza din care echipa lui Danut Munteanu parea sa revina pe tabela de marcaj.

Explozia din debutul reprizei a doua s-a estompat, iar brasovenii si-au vazut de treaba pana in final, fara a mai fi preocupati sa atace poarta lui Anton. Nici Pascani nu a mai avut puterea de a reveni prin atacuri consistente, datatoare de speranta pentru urmatoarele etape.

Se anunta, deci, un an extrem de dificil pentru echipa care a ramas in Liga a 3-a ca urmare a excluderii celor de la Atletico Vaslui.

CSM Pascani: Anton – Ungureanu, Hutanu Ioan, Corniciuc, Hutanu Alin, Balasa, Nutescu, Ichim, Ignea, Ungurenasu, Patrascu.

Rezerve: Dragan, Maciu, Macovei, Peptanaru, Diaconescu, Babata, Rusu.

Olimpic Cetate Rasnov: Mihok – Potecu, Bogyor, Neculaescu, Sorin Marin, Afrasinei, Leonte, Robu, Alupoaie, Botia, Popa.

Rezerve: Donose, Dobre, Vasiloi, Popescu, Kalanyos, Mariean, Manole. 

Spectatori: 200

Arbitri: Denis Cretu (arbitru principal), Ionel Tanasa si Ionut Turcanu (arbitri asistenti) – toti din Botosani.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<