Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Miroslava obtine prima victorie in Liga a 2-a!

0 Comments 📁 Liga 2 🕔26.August 2017
Miroslava obtine prima victorie in Liga a 2-a!

Stiinta Miroslava a reusit sa treaca peste socul din intermediara de la mijlocul saptamanii, 0-9 cu Chindia Targoviste, si a pus mana pe primele sale puncte in liga secunda, la capatul unei victorii scoase cu forcepsul in prelungiri de “chirurgul” Valentin Buhacianu. Scorul a fost deschis de omul care a trimis-o pe Miroslava in Liga a 2-a, mijlocasul Alexandru Taciuc!

Dominata copios in prima parte, unde am consemnat (via bet365.com) 72%-28% posesie, 11-0 la cornere, 7-1 suturi pe poarta, Miroslava a rezistat in repriza secunda si a lovit decisiv in prelungiri prin fostul golgeter al Ligii a 3-a, Valentin Buhacianu (Atletico Vaslui).

O contributie semnificativa la acest prim succes al formatiei iesene in esalonul secund a avut-o si Alexandru Taciuc, cel care avea sa deschida scorul in debutul partidei, dupa cateva ocazii importante la poarta aparata de Geanta.

Scorul pauzei, 1-1, a fost stabilit de Madalin Martin, in minutul 41, cand jucatorul lui Metaloglobus a scapat singur spre poarta si l-a batut pe Tintea cu o executie plasata.

Miroslava obtine astfel prima sa victorie in Liga a 2-a si se pregateste sa o primeasca in Copou pe Academica Clinceni, avand drept obiectiv acumularea altor puncte la zestrea stransa pana acum.

Metaloglobus: Robert Geantă – Andrei Roman, Florin Iordache, Andrei Sava, Raul Negotei, Mădălin Răileanu, Valentin Ghenovici (cpt.), Vlăduţ Vlad, Ionuţ Marian, Mădălin Martin, Alin Robu
Rezerve: Mihai Nedelcu – Robert Gherghe, Antonio Popa, Ştefan Niculae, Dragoş Bătrînu, Abdul Gafaru, Mihai Bilciurescu
Antrenor: Bogdan Argeş Vintilă

Ştiinţa: Sabin Ţintea – George Maxim (cpt.), Andrei Chindriş, Paul Mateciuc, Silviu Cerneuţanu, Eduard Săvoaia, Ovidiu Tăcuţanu, Denis Botezatu, Cosmin Nemţanu, Alexandru Taciuc, Alexandru Marin
Rezerve: Jan Turiţă – Petru Agrigoroaei, Robert Ambrosie, Adrian Viorică, Valentin Buhăcianu, Robert Asăvoaei, Ştefan Băghiceanu
Antrenor: Cristian Ungureanu

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<