Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Primul derby al sezonului: Unirea Ruginoasa-Unirea Mircesti

0 Comments 📁 Liga 4 🕔26.August 2017
Primul derby al sezonului: Unirea Ruginoasa-Unirea Mircesti

Etapa din weekend gazduieste o intalnire foarte interesanta intre cele mai bune echipe ale editiei precedente a Ligii a 4-a: vicecampioana Unirea Ruginoasa vs campioana Unirea Mircesti.

Formulele afisate de antrenorii Costel Cerneutanu si Tiberiu Beceru in ultimul joc disputat, cu mentiunea ca Ruginoasa nu a debutat inca in mod oficial in noul sezon, din cauza amanarii partidei cu Stejarul Barnova din prima etapa.

Unirea Ruginoasa (amical pierdut cu Miroslava, scor 5-0): Dulcianu, Alexa, Alexii, Miron, Calmatui, Hamciuc, Rascu, Melinte, Davidoaia, Caragea si Maftei. De la vicecampioana au lipsit, sambata trecuta, principalele guri de foc Andrei Apostol si Marius Enache, precum si alti fotbalisti care ar putea intra titulari sau pe parcurs cu Mircesti.

Unirea Mircesti (meci nedisputat cu Aerostar in Cupa, 0-3 la “masa verde”): Nacuta –  Darea, Dragota, Chelaru, Radu, Atanasoaie, Bucovanu, Puscasu, Ursuleasa, Chirila, Dandu.

Rezerve: Nour, Gaciu, Ghiorghica, Garbea, Beceru, Valeanu, Cruceanu.

Derby-ul de duminica va reprezenta o buna ocazie de a ne prezenta in fata fanilor in noile echipamente, pe care speram sa le inauguram cu o victorie asteptatade catre sustinatorii nostri. Va asiguram ca va fi un spectacol total si vom face tot posibilul sa parasim terenul invingatori!

Costel Cerneutanu, antrenor Unirea Ruginoasa

Ne dorim victoria si cu siguranta o vom obtine. Sper ca minunatii suporteri ai echipei noastre sa umple tribunele stadionului si la final sa sarbatorim alaturi de ei. HAI, UNIREA RUGINOASA!!!

Marius Dulcianu, capitanul Unirii Ruginoasa

 

Componentii formatiei Unirea Mircesti sunt in silenzio stampa. Antrenorul Tiberiu Beceru si atacantul Andrei Dandu (ex-Unirea Ruginoasa) nu au dorit sa comenteze pe marginea meciului programat duminica, 27 august, cu incepere de la ora 12:00.

Beceru este in continuare suparat pe AJF Iasi, care nu a dorit sa amane acest derby. Motivul invocat de oficialii echipei Unirea Mircesti  – nunta – a picat inca din start in fata presedintelui Sorin Boca, care nu mai doreste sa auda de amanari dupa ceea ce s-a intamplat in campionatul precedent intre Flacara Erbiceni si Unirea Mircesti. Cu greu a fost induplecat domnul Boca pentru a accepta solicitarea celor de la Stejarul Barnova in prima etapa, cand, finalmente, gazdele acelei partide au recunoscut ca nu au acces la legitimatiile de joc ale propriilor fotbalisti.

Neoficial, Tiberiu Beceru ar fi dorit amanarea derby-ului de la Ruginoasa din cauza a doua absente importante din lot. Este vorba despre Codrut Carja (Germania) si Bogdan Valeanu (Italia), ambii plecati in strainatate din diferite motive. Carja se va intoarce in tara la inceputul lui septembrie, in timp ce Bogdan Valeanu nu va sta mai mult de o saptamana in Italia.

Anul trecut, tot in prima parte a sezonului si pe fondul unor absente in echipa lui Tiberiu Beceru, Ruginoasa facea scor pe teren propriu, 5-0, cu un adversar ce avea sa isi revina si sa castige campionatul si cupa.

Se anunta un meci foarte interesant si prin prisma faptului ca in echipa Mircestiului se afla si cativa jucatori pe care Ruginoasa s-a bazat in 2016/17 (Dandu, Radu Dan, Bucovanu), dornici sa demonstreze valoarea la noua lor echipa!

Unirea Ruginoasa-Unirea Mircesti va fi transmis LIVETEXT pe site, cu interventii Facebook LIVE pe pagina duminiciipetarla, insotit ulterior de o galerie FOTO si rezumat video.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<