Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Marian Amanar, pariul castigator al Barnovei. 1 pauza/2 final la Ciurea

0 Comments 📁 Liga 4 🕔27.August 2017
Marian Amanar, pariul castigator al Barnovei. 1 pauza/2 final la Ciurea

Marian Amanar a revenit in aceasta etapa pe banca celor de la Stejarul Barnova pentru a-si ajuta fosta echipa sa debuteze in noul campionat al Ligii a 4-a. Stejarul isi amanase partida din deschidere cu Ruginoasa si avea nevoie de punct sau puncte in deplasarea de la Ciurea pentru a intra cu dreptul in noul sezon.

Antrenorul care a trecut in aceasta vara si pe la Flacara Erbiceni se afla in discutii avansate cu oficialii Barnovei pentru preluarea echipei. Saptamana urmatoare vom afla daca Amanar va semna un contract permanent, si nu ceva part-time, din suflet, cum a fost cazul aceasta duminica.

In echipa Barnovei, Marian Amanar a regasit 9 componenti ai echipei cu care reusea un retur de senzatie in editia precedenta de campionat, plus doua noutati: Cosmin Hutu si David Stefan.

Tactica pe care s-a bazat Amanar in aceasta runda, una care n-a dat roade pana la pauza, a constat intr-o aparare darza in fata unui adversar aparent superior. In minutul 30, CS Ciurea conducea pe tabela cu 2-0, in urma reusitelor lui Macovei si Razvan Danciu.

Razvan Danciu, jucator nascut in 2000, a centrat in prima faza pentru Macovei, care a deschis scorul. Apoi, acelasi Danciu, la capatul unui un-doi cu Manea, a ramas singur cu portarul si a finalizat cu sange rece.

Vazand ca nu ii merge echipa cu un singur varf, antrenorul Barnovei a mutat la pauza, optand pentru doi atacanti: David Stefan si Mititelu, introdus din minutul 46.

Pana la mijlocul reprizei secunde, in minutele 60 si 65, Stejarul a revenit gratie unui 11 metri transformat de Filip si, respectiv, unui sut foarte bun venit din gheata lui Valentin Dianu.

Cu zece minute inainte de final, David Stefan a ramas unu la unu cu fundasul Ciubotaru, care l-a faultat in suprafata de pedeapsa, iar Filip a intors scorul in favoarea oaspetilor.

Stejarul Barnova se poate considera norocoasa cu aceasta victorie obtinuta in partea secunda, daca e sa luam in calcul ca, pe langa cele doua goluri dezavantaj, a scapat ca prin urechile acului in prelungiri, cand Donose a irosit un penalty dictat in favoarea celor de la CS Ciurea.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<