Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Unirea Mircesti pleaca cu un punct de la Ruginoasa

0 Comments 📁 Liga 4 🕔27.August 2017
Unirea Mircesti pleaca cu un punct de la Ruginoasa

Unirea Mircesti a reusit sa traga de un egal la Ruginoasa, scor 0-0, in derby-ul etapei a doua, pe fondul unei inferioritati numerice care a durat mai bine de o ora. Marian Chirila a fost eliminat de la oaspeti pentru lovirea adversarului cu palma, intr-un duel consumat la mijlocul terenului.

Andrei Melinte, de la gazde, si Andrei Dandu, oaspeti, au dat tonul derby-ului cu suturi cadrate, insa fara a crea probleme reale celor doi goalkeeperi.

Melinte (17) a continuat cu un sut splendid, prin care a trimis mingea foarte aproape de vinclu.

Nou-venitul Enache a iesit la rampa spre mijocul reprizei, dupa ce a finalizat in blocaj, singur cu Nacuta, iar Apostol a saltat balonul pe bara transversala.

In minutul 23, arbitrul Vlad Baban i-a aratat direct cartonas rosu lui Chirila pentru lovirea adversarului. Cu un om mai putin pe teren, obiectivul Unirii Mircesti a devenit si mai clar: OBTINEREA UNUI EGAL.

Imediat dupa pauza de apa, Maftei a tras putin pe langa poarta dintr-o pasa excelenta primita de la Enache.

Antrenorul Costel Cerneutanu a operat doua modificari la pauza. A preferat sa nu riste eliminarea lui Ionut Miron, care avea deja un avertisment, introducandu-i pe Caragea si Amarinei. A mai iesit si Maftei de la Unirea Ruginoasa.

Apostol putea deschide scorul in minutul 54, insa a reluat pe langa poarta din 10-11 metri, lateral stanga.

Una dintre putinele faze de poarta ale oaspetilor s-a petrecut la urmatorul atac. Andrei Dandu a avut in varful bocancului sutul castigator, dar a intarziat si a fost blocat de un aparator advers. Atacantul Mircestiului a solicitat penalty pentru un presupus hent comis in suprafata de pedeapsa.

Cu zece minute inainte de ultimul fluier, centralul Vlad Baban a lasat jocul sa continue pe un atac al Unirii Mircesti. Foarte aproape de faza, asistentul Ionut Melinte a ramas cu fanionul jos intr-o faza in care Mircestiul a cerut fault si penalty.

S-a terminat nedecis, 0-0, rezultat multumitor pentru campioana Unirea Mircesti, care nu i-a avut pe Carja si Valeanu, evoluand si cu un om mai putin pe teren din minutul 23.

 

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<