Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Victoria Letcani invinge la Motca si devine lider!

0 Comments 📁 Liga 4 🕔27.August 2017
Victoria Letcani invinge la Motca si devine lider!

Victoria Letcani si-a respectat statutul de mare favorita in deplasarea de la Motca si a dispus de Vointa cu scorul de 5-1, semn ca este pregatita sa o gazduiasca pe vicecampioana in runda viitoare. Echipa lui Florin Croitoru este in acelasi timp singura echipa din Liga a 4-a, Iasi, care a obtinut maximum de puncte in primele doua etape.

Contrar asteptarilor, echipa lui Florin Croitoru a avut parte de un adversar molesit la Motca, dupa ce 6-7 jucatori de la formatia gazda au participat la o nunta in seara ce a precedat meciului. Astfel, asprimea specifica jocurilor disputate la Motca a fost pastrata la un nivel minim, cu Victoria Letcani controland tot ce s-a intamplat la nivelul gazonului. Prea mult spus gazon, in conditiile in care, conform spuselor antrenorului Florin Croitoru, s-a jucat pe o suprafata foarte proasta, plina de denivelari.

Nou-promovata Letcani a condus cu 3-1 la pauza, dupa golurile marcate de Vlad Mocanu, Marian Ciorap si Pintilie. Pentru Vointa Motca a inscris Silviu Catea.

Usor accidentat in partida cu Viitorul Harlau din prima runda, Marian Ciuta (foto) a fost introdus in ultimele 20 de minute ale acestei deplasari si i-a rasplatit increderea antrenorului cu o “dubla”.

Victoria Letcani este lider dupa primele doua etape, cu 6 puncte, iar duminica asteapta vizita vicecampioanei Unirea Ruginoasa.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<