Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Victorie fara probleme a Sinestiului, “acasa”, cu CS Tomesti

0 Comments 📁 Liga 4 🕔27.August 2017
Victorie fara probleme a Sinestiului, “acasa”, cu CS Tomesti

Stejarul Sinesti a pus mana pe primele 3 puncte din aceasta editie de campionat, invingand pe teren propriu CS Tomesti, scor 2-0, intr-un meci din cadrul etapei a doua a Ligii a 4-a.

Ambele goluri ale echipei pregatite de Andrei Minciuna au fost marcate in prima parte a jocului de la Sinesti. Marian Varlan a recidivat si in aceasta runda, deschizand scorul la 5 minute dupa fluierul arbitrului. Varlan a punctat printr-un voleu din intoarcere, din interiorul careului.

A doua reusita a partidei a venit din gheata unui atacant cautat in vara de echipe cu pretentii. Este vorba despre Sorin Cara, cel care l-a invins pe portarul Tomestiului cu o executie frumoasa de la aproximativ 20 de metri, direct in coltul lung, plasa laterala.

Stejarul Sinesti s-a aflat la conducerea partidei pana la pauza, irosind alte ocazii clare de a se desprinde si mai clar de un adversar care a raspuns timid. Varlan putea realiza dubla, singur cu portarul, insa lobul sau a mers peste bara transversala.

Nici Mardare nu a fost mai norocos, dupa ce goalkeeperul Tomestiului a evitat ceea ce ar fi fost un gol de pus in rama: sut bun spre coltul lung, scos in corner.

Printre jucatorii care merita urmariti de la Stejarul se numara si Bogdan Ichim. Acesta avea sa paraseasca terenul accidentat (25′). Antrenorul Minciuna si-a manifestat ingrijorarea vizavi de accidentarea lui Ichim, pe care spera sa-l aiba apt si duminica urmatoare in campionat.

Dupa pauza, situatia de pe teren s-a mai echilibrat, cu mentiunea ca marile ocazii au fost contabilizate tot in dreptul gazdelor.

Meciul s-a incheiat cu o situatie buna de gol pentru Sorin Cara. Atacantul Sinestiului a scapat in situatie de unu la unu cu portarul si, dand dovada de egoism (avea varianta pasei in lateral pentru Varlan), a trimis putin pe langa vinclu, in incercarea sa de a prinde coltul lung.

Este important ca am reusit sa ne refacem moralul. Baietii erau un pic suparati dupa aflarea vestii ca nu am luat cele 3 puncte la “masa verde” in meciul cu Gloria Bals.

Andrei Minciuna, antrenor Stejarul Sinesti

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<