Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Viitorul Harlau trece de nou-promovata Moldova Cristesti, 2-0

0 Comments 📁 Liga 4 🕔27.August 2017
Viitorul Harlau trece de nou-promovata Moldova Cristesti, 2-0

Viitorul Harlau a reusit sa treaca peste infrangerea cu accente dure din prima etapa, 0-4 la Letcani, printr-un succes “acasa” in compania nou-promovatei Moldova Cristesti, scor 2-0.

Ambele goluri ale partidei de pe Stadionul Tineretului Ing. Gheorghe Costache din Harlau au fost consemnate in prima parte, atunci cand Ionut Parlog (20′) a deschis scorul pentru gazde, iar un pusti venit de curand la echipa lui Dan Lungu a dublat avantajul Viitorului (35′). Poreclit “Ricu”, acesta a sustinut probe in vara pentru echipa de Liga a 3-a CS Stiinta Miroslava, fiind prezent si in lotul celor de la CSM Pascani in vederea semnarii unei intelegeri. Nu a fost retinut la Pascani, asa ca s-a alaturat celor de la FC Viitorul Harlau.

Acest succes al Harlaului este cu atat mai pretios cu cat antrenorul Lungu nu s-a putut baza pe o serie de jucatori stabiliti in Targu Frumos. Harlau s-a despartit de acestia in saptamana premergatoare meciului, din cauza unor neintelegeri de ordin financiar.

Astfel, in partida cu Moldova Cristesti, echipa Viitorului a fost compusa din nici mai mult, nici mai putin de 10 jucatori cu buletin de Harlau. Andriescu este singurul jucator din Targu Frumos ce a evoluat astazi pentru harlauani.

Conform informatiilor primite de la echipa gazda, Moldova Cristesti este un adversar redutabil ce se bazeaza in poarta pe “Tafa” (Olarita Mihai Daniel), precum si pe alti jucatori ce au parasit Pascaniul (Liga 3) in aceasta vara.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<