Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Genotur Belcesti-C. Press Gropnita 3-4. Gol spectaculos marcat de portarul Cosmin Birladeanu

0 Comments 📁 Liga 5 🕔28.August 2017
Genotur Belcesti-C. Press Gropnita 3-4. Gol spectaculos marcat de portarul Cosmin Birladeanu

Genotur Belcesti nu a mai reusit sa repete figura frumoasa din prima etapa, atunci cand s-a impus in fata Gloriei Romanesti, pierzand partida de pe teren propriu cu C. Press Gropnita, scor 3-4, intr-un meci incheiat cu un eurogol venit din gheata portarului Cosmin Birladeanu.

Formatia gazda a fost condusa cu 3-0 inca din minutul 18, dupa ce Florin Grecu (6), Codrin Mozuru (13) si, din nou, Florin Grecu au gasit drumul spre poarta aparata de fostul goalkeeper al Stiintei Miroslava, Cosmin Birladeanu.

Marius Rusu a inscris ultimul gol al celor de la C. Press Gropnita, in primul minut al reprizei secunde.

Apoi, spectatorii veniti la meci au asistat la o revenire palida a favoritilor. Marian Chelea a redus din diferenta in minutele 65 si 88, pentru ca Birladeanu sa puna punct acestui esec al Genoturului cu o reusita extrem de spectaculoasa, in chiar ultima faza de joc.

Birladeanu a transformat o lovitura libera de la aproximativ 30-35 de metri (sut puternic, direct sub bara transversala), iar Genotur Belcesti-C. Press Gropnita s-a incheiat cu victoria la limita a echipei vizitatoare, scor 4-3.

Alte rezultate inregistrate in Seria a II-a a Ligii a 5-a, Iasi: AS Poly 2014 Iasi-Viitorul Braesti 6-1, AS Holboca-Vointa Bivolari 3-3, ACS Sportul Studentesc Iasi-AFC Movileni 1-3 si Gloria Romanesti-Viitorul Plugari 2-4.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<