Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Liga 5, Seria II, Etapa a 2-a | A. S. Poly 2014 Iasi – Viitorul Braesti 6-1 (2-0)

0 Comments 📁 Liga 5 🕔28.August 2017
Liga 5, Seria II, Etapa a 2-a | A. S. Poly 2014 Iasi – Viitorul Braesti 6-1 (2-0)

Partida dintre AS Poly 2014 Iasi si Viitorul Braesti a inceput cu o intarziere de aproximativ 30 de minute, din cauza faptului ca echipa oaspete a ajuns foarte tarziu la Stadionul Tineretului din Tatarasi.

Primul gol al intalnirii a venit in minutul 21, fiind inscris de mijlocasul Ionut Matcaboje. Apoi, imediat dupa pauza de apa, Poly s-a desprins rapid prin intermediul atacantului Iulius Vasilache (23′).

Scorul a inceput sa capete proportii in startul reprizei secunde, cand acelasi jucator a prins o executie foarte frumoasa prin care a trimis mingea sub bara transversala.

Mai mult, in ciuda faptului ca nu poseda o statura impunatoare, Vasilache a ajuns la cota “3” in meci in minutul 60, ducand scorul la 4-0.

Spectacolul a continuat pe “Abator”, acolo unde gazdele aveau sa beneficieze de o lovitura de pedeapsa, sapte minute mai tarziu. Fundasul stanga al Braestiului, Pascanu Gabriel, a lansat un atac imprudent asupra unui adversar, iar Catalin Seserman s-a ocupat de transformarea penalty-ului acordat de catre arbitrul Valentin Burla.

Singurul gol al Viitorului Braesti a fost marcat de capitanul Andrei Cardei (83). AS Poly 2014 Iasi a apelat la serviciile portarului de rezerva, Morosanu Marius. Morosanu l-a inlocuit pe titularul Alexandru Moruzi si, la o lovitura libera, a respins defectuos mingea in gheata lui Cardei, care nu a iertat din apropiere.

Ziua de gratie a atacantului Iulius Vasilache (4 goluri) s-a incheiat in prelungiri, cand atacantul lui AS Poly 2014 Iasi a stabilit scorul final al unei partide dominate cap-coada de gazde.

La acest meci nu au asistat spectatori, in conditiile in care pe celalalt teren se disputa o alta partida din cadrul ligii judetene de fotbal.

Articol redactat cu ajutorul centralului partidei, Valentin Burla.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<