Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Prima luna de duminicapetarla.ro

2 Comments 📁 Stiri 🕔28.August 2017
Prima luna de duminicapetarla.ro

Astazi pasim in cea de-a doua luna de viata a proiectului duminicapetarla.ro si pot spune ca ma declar foarte multumit de ceea ce am realizat pana acum. La plural “am realizat”, pentru ca, fara ajutorul vostru, era destul de greu sa ajungem la 1100 persoane (like-uri) pe pagina de Facebook si aproape 100 de articole publicate pe site intr-un interval atat de scurt de timp!

Cu alte cuvinte, proiectul a luat o amploare mai mare fata de asteptarile mele si sunt extrem de bucuros atunci cand sunt tras deoparte pe la meciuri de oameni care apreciaza efortul pe care il depun in cresterea fotbalului mic din judet. S-a intamplat acest lucru la Prisacani, dar si la Ruginoasa.

In plus, astazi am primit urmatorul mesaj si de la un arbitru:

Fiind arbitru asistent A1 in dreptul bancilor de rezerva, am auzit o discutie intre asistenta medicala de la (…) si un ocupant al bancii in care tipul ii zicea ei : “De cand cu blogul asta nou duminicapetarla, stiu tot ce misca la judet, liga a 4a, liga a 5a,… ce nu stii de el ?”

Remarca facuta pe fondul unei discutii la urma careia asistenta intreaba: “Dar de unde stii tu tot ce se intampla de la liga a 4a si a 5a?”

Multumesc pentru ca sunteti alaturi de mine si ca ma ajutati sa crestem impreuna. In tot acest timp mi-am creat foarte multe relatii la AJF & CJA Iasi, precum si in randul conducatorilor echipelor de Liga a 4-a. Am ajuns sa postez 6-7 cronici per etapa, sa am o activitate destul de intensa si pe pagina de Facebook, dorind ca pe viitor sa acopar intreaga etapa.

In ceea ce priveste meciurile de Liga a 5-a, mi-am propus ca in viitorul apropiat sa am minim 4-5 articole despre meciurile programate in weekend. Acum sunt pe la 2-3 per etapa. Articole ce vor fi publicate in zilele de luni, duminica fiind dedicata Ligii a 4-a.

Mai sunt foarte multe de facut in stabilirea unui tipar pe care sa il respect etapa de etapa, astfel incat si voi, cititorii, sa ma puteti urmari mai usor. Si sa stiti, in mare, ce urmeaza sa fie postat pe site sau pagina de Facebook.

Share this article with friends

2 Comments

  1. 🕔 19:25, 28.August 2017

    Dudu

    Felicitări domnule,multă sănătate și multi ani înainte.Succes in tot ce vei realiza.

    reply comment

Write a Comment

<