Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

FOCUS | Ionut Florea si Ionut Garbea

0 Comments 📁 Opinie 🕔29.August 2017
FOCUS | Ionut Florea si Ionut Garbea

Astazi ne indreptam atentia catre doi dintre tinerii promitatori pe care ii are “judeteana” in momentul de fata: Ionut Garbea (Unirea Mircesti, tricou albastru) si Ionut Florea (Unirea Ruginoasa). Daca despre Garbea stim ca a fost cel mai scump transfer realizat in vara de o echipa inscrisa in Liga a 4-a ieseana (1000 RON, de la Viitorul Harlau la Unirea Mircesti), ei bine, Ionut Florea vine din curtea Gloriei Baltati, acolo unde se pune un foarte mare accent pe copii si juniori.

In derby, Tiberiu Beceru a apelat la serviciile lui Ionut Garbea la putin timp dupa eliminarea lui Marian Chirila, in minutul 28. Cel poreclit “Catel” putea trimite toate punctele in contul campioanei la capatul celei mai controversate faze din meciul disputat de la Ruginoasa:

Ionut Florea a prins jumatate de ora in tricoul Unirii Ruginoasa, dupa transferul realizat in pauza de vara. Acesta vine de la Gloria Baltati, echipa antrenata de tatal sau. Ionut a imbracat tricoul echipei de seniori, evoluand si la juniorii Gloriei Baltati, care a ajuns sa dispute finala in vara acestui an.

Din pacate, legitimat fiind intre timp si la CSM Pascani (Liga 3), Florea nu a putut fi folosit in ultimul act al competitiei dedicate juniorilor.

Asemeni lui Garbea, Florea a avut spre final o faza in care a driblat si se putea pravali in suprafata de pedeapsa pentru a forta obtinerea unei lovituri de pedeapsa (vezi cele 3 foto de sus). Nu a fost cazul, iar Unirea Ruginoasa v Unirea Mircesti s-a incheiat fara goluri si fara ca arbitrul Vlad Baban sa indice punctul cu var.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<