Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Bila alba pentru Stejarul Barnova

0 Comments 📁 Liga 4 🕔30.August 2017
Bila alba pentru Stejarul Barnova

Urecheati de mine in cateva randuri, si ma gandesc aici mai ales la mistourile facute pe tema terenului pe care s-a desfasurat Stejarul Barnova-Flacara Erbiceni (4-0) in primavara sau pentru faptul ca si-a amanat meciul din prima etapa cu Ruginoasa, reprezentantii echipei aflate in buza orasului Iasi primesc, astazi, o mare bila alba pentru modul in care au reusit sa se regrupeze, aducandu-l, fie si pentru o etapa, pe Marian Amanar la echipa pentru a obtine 3 puncte in deplasarea de la C.S. Ciurea (scor 3-2).

Revenind la stadionul pe care CS Stejarul Barnova isi desfasoara meciurile de pe teren propriu, din punctul meu de vedere este de departe cel mai frumos din judetul Iasi. Terenul este o “insula” inconjurata de padure in partea dreapta si un iaz aflat in partea stanga. Splendid!

Pacat de suprafata de joc care le-a ridicat mari batai de cap celor 22 de jucatori in returul campionatului trecut. Mai ales in perioada cand afara ploua de zile bune, asa cum s-a intamplat si in meciul la care am fost prezent, Barnova-Erbiceni, si de la care m-am intors cu cateva fotografii de colectie:

Acum, din cate am inteles, oamenii s-au ocupat de insamantarea terenului la ambele porti (zone problematice), s-a achizitionat un compactor si o masina de tuns iarba mai performanta.

In perioada următoare urmează mai multe investiții in baza sportiva, aici ma refer sa schimbarea băncilor de rezerva, scaunele fiind achiziționate deja, plus latirea terenului cu aproximativ 2 metri, ceea ce e destul de dificil de realizat si lungirea lui cu 5,6 metri. Incercam sa creăm condiții de a juca de plăcere când vii la Barnova, cât de cât la standardele celor de la Ruginoasa.

Alexandru Rotaru, jucator de baza la Stejarul, momentan plecat in strainatate

FOTO cu terenul din Barnova la unul dintre amicalele disputate de Stejarul in aceasta vara:

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<