Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Pe mana cui cade al doilea derby al campionatului?

0 Comments 📁 Liga 4 🕔30.August 2017
Pe mana cui cade al doilea derby al campionatului?

Etapa a 3-a a Ligii a 4-a Iasi programeaza in weekend un nou derby, Victoria Letcani-Unirea Ruginoasa, dupa cel consumat duminica intre Unirea Ruginoasa si Unirea Mircesti, incheiat nedecis, scor 0-0.

Un prim derby relativ linistit, in care, desi oaspetii au solicitat doua lovituri de pedeapsa, apele s-au mai calmat in momentul cand AJF Iasi a postat pe Youtube rezumatul video al intalnirii, unde existau si cele doua faze litigioase.

Daca prima faza tine de abecedarul arbitrajului, si nu se poate acorda niciodata lovitura de pedeapsa, la caderea lui Ionut Garbea in careu au existat mai multe discutii, toti cei implicati recunoscand ca arbitrul a avut o decizie grea de luat. Il includem aici si pe fostul arbitru international Cristian Balaj, care a acceptat sa isi dea cu parerea vizavi de duelul consumat in careul Unirii Ruginoasa intre Garbea si Calmatui.

Atacantul Andrei Dandu solicita penalty pentru un posibil hent comis de aparatorul Ruginoasei

Ionut Garbea cade in duel cu fundasul Calmatui

Ciprian Aelenei, Vlad Baban, Valentin Lungu si Cosmin Roman (in ordine alfabetica) sunt arbitrii de Liga a 3-a la care poate apela Vlad Ciobanu pentru derby-ul de la Letcani. Ii excludem de aici pe Valentin Lungu, care a fost desemnat sa conduca primele doua jocuri ale Victoriei Letcani (Letcani-Harlau 4-0 si Motca-Letcani 1-5), si pe Vlad Baban, ceea ce inseamna ca ne mai raman doar doua variante: Ciprian Aelenei sau Cosmin Roman.

Si cum ultimul a fost inclus de curand in lotul de Liga a 3-a, situatie in care Ciprian Aelenei ar avea cele mai mari sanse sa fluiere in Victoria Letcani-Unirea Ruginoasa, duminica, incepand cu ora 12:00 pe terenul din Letcani!

Vineri devin publice brigazile de arbitri din meciurile ce vor avea loc in acest weekend (Liga 4, Liga 5).

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<