Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

ZVON | “Cobra”, director de imagine la Poli?

0 Comments 📁 Liga 1 🕔30.August 2017
ZVON | “Cobra”, director de imagine la Poli?

Teambuilduing-ul organizat de presedintele Adi Ambrosie in perioada de pauza la Cotnari, acolo unde componentii echipei (fara cei convocati la echipele lor nationale) vor culege struguri si vor degusta diverse vinuri, nu este singura miscare pe care acesta o pregateste la CSM Politehnica Iasi.

Cele mai recente zvonuri il dau pe Adrian Ilie (“Cobra”) director de imagine in Copou! Idee intarita la inceputul acestei saptamani, cand fostul international roman a fost zarit plimbandu-se prin Palas Iasi, cel mai probabil in vederea unei intalniri cu oficialii formatiei din Dealul Copoului.

In momentul de fata, Sergiu Melinte (foto) se ocupa de marketingul celor de la CSM Poli Iasi, in timp ce Lucian Lucescu este ofiterul de presa al echipei de prima liga.

Adrian Ambrosie este genul de presedinte care tine extrem de mult la imagine si la felul cum este ambalat produsul. In cazul nostru, CSM Poli Iasi. Porneste cu un handicap enorm, provenit din perioada Florin Prunea si din cauza faptului ca echipa nu este in continuare la fel de iubita precum “adevarata Poli”. Are mult de munca in acest sens, insa rezultatele si, daca se confirma, aducerea lui Adrian Ilie pot aduce “puncte” importante in transformarea lui Poli intr-o echipa capabila sa vanda 3000 de abonamente si sa prinda play-off-ul Ligii 1.

FOTO: Catalin Ghitescu

Share this article with friends

Similar Articles

Infrangeri drastice in amicale pentru Steaua Magica si Unirea Mircesti

Infrangeri drastice in amicale pentru Steaua Magica si Unirea Mircesti (0)

CSM Poli Iasi-Steaua Magica, cel mai important meci amical disputat de o echipa de Liga a 4-a in ultimii ani,

Read More

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<