Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Stejarul Sinesti s-a intarit cu doi jucatori de la Unirea Ruginoasa

0 Comments 📁 Liga 4 🕔31.August 2017
Stejarul Sinesti s-a intarit cu doi jucatori de la Unirea Ruginoasa

Stoperul Marian Alexii s-a despartit pe cale amiabila, astazi, de Unirea Ruginoasa. Acesta a ales sa isi continue drumul alaturi de Stejarul Sinesti, echipa careia i se va alatura inca din etapa ce va avea loc la finalul saptamanii.

Marian Alexii urmeaza sa se reintalneasca cu fosta sa echipa, de aceasta data in postura de adversari, la mijlocul lunii octombrie, pe 15, atunci cand este programata partida dintre Unirea Ruginoasa si Stejarul Sinesti.

Conducerea Unirii Ruginoasa doreste sa ii multumeasca lui Marian Alexii pentru contributia adusa jocului echipei, prin care Ruginoasa a reusit si cu ajutorul sau sa incheie sezonul precedent in postura de vicecampioana.

Alaturi de Marian Alexii a plecat si Marius Pasniciuc, jucatori ce vor intari considerabil echipa Sinestiului pentru indeplinirea obiectivului stabilit de Paul Paftala: locurile 1-5!

Zilele acestea, Flacara Erbiceni incearca sa transfere un fundas valoros care a jucat in esaloanele superioare (Liga 2 si Liga 3), mai multe informatii in acest sens urmand sa public imediat dupa ce se oficializeaza aceasta mutare.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<