Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Liga 2, Etapa a 6-a | Stiinta Miroslava-Academica Clinceni

0 Comments 📁 Liga 2 🕔01.September 2017
Liga 2, Etapa a 6-a | Stiinta Miroslava-Academica Clinceni

Sambata, de la ora 11:00, Stiinta Miroslava revine in Dealul Copoului pentru un meci de la care poate astepta prima victorie acasa, dupa ce, sambata, a dispus la limita de Metaloglobus, scor 2-1. Golul victoriei formatiei iesene a venit in prelungiri, la una dintre ultimele faze, si poate demarca perioada neagra, de inceput al aventurii in Liga a 2-a, de ceea ce isi propune antrenorul Cristi Ungureanu sa obtina in primul an de la promovare, LOCURILE 1-10!

Miroslava a obtinut prima victorie in campionat si isi propune cu aceasta ocazie sa puncteze din nou, poate de “3”, pentru a depasi linia rosie a clasamentului. Inaintea etapei a 6-a, Stiinta ocupa pozitia a 17-a in clasament, cu un total de 4 puncte, in timp ce Academica Clinceni sta pe 12, dupa ce a reusit sa acumuleze 7 puncte in primele 5 etape.

Academica Clinceni este un adversar ce trebuie respectat, mai ales atunci cand ai incasat 13 goluri de la Dacia Unirea Braila si Chindia Targoviste in precedentele partide de pe teren propriu, insa in acelasi timp un adversar in fata caruia poti obtine punct sau puncte.

Date statistice (pentru pariori 🙂 ): atat Stiinta Miroslava, cat si Academica Clinceni nu au incheiat la egalitate niciun meci in primele 5 etape ale campionatului. Miroslava a avut numai meciuri de “over 2.5”, golaveraj 7-19, in timp ce oaspetii din Clinceni sunt o echipa ceva mai asezata, 9-9!

Modernizari aduse bazei sportive de la Uricani

Stiinta Miroslava urmeaza sa joace pe stadionul “Emil Alexandrescu” si in urmatoarele doua luni (septembrie si octombrie), deoarece la Uricani nu au fost demarate inca lucrarile la suprafata de joc. Vechile vestiare (containerele) au fost indepartate din zona respectiva, acolo urmand sa fie pregatit un nou teren.

Asadar, baza de la Uricani va avea terenul de joc principal, pe care Stiinta isi va disputa meciurile de pe teren propriu, plus alte doua terenuri de antrenament. Urmeaza apoi si imbunatatirile ce trebuie aduse pentru ca stadionul sa fie omologat, iar la Uricani sa se poata disputa partide de Liga a 2-a.

FOTO: sportmoldova.ro

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *