Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Vatavu si Pusca s-au inteles cu Victoria Letcani

1 Comment 📁 Liga 4 🕔01.September 2017
Vatavu si Pusca s-au inteles cu Victoria Letcani

Victoria Letcani se intareste inainte de derby-ul cu Unirea Ruginoasa, dupa ce Florin Croitoru a reusit sa ii convinga pe botosaneanul Mihai Vatavu si pe Darius Pusca sa semneze cu echipa care vrea biletele pentru Liga a 3-a la finalul acestui sezon.

Mihai Vatavu (27 ani) este un mijlocas care a evoluat pentru FC Botosani in Liga a 2-a, precum si pentru FCM Dorohoi (Liga 3). Vatavu a debutat in tricoul Victoriei etapa trecuta, in deplasarea de la Motca (5-1 pentru Letcani).

Darius Pusca (foto) este un fundas central excelent, foarte inteligent in joc si care poate evolua oricand la o echipa de Liga a 3-a. Acesta se descurca foarte bine si ca inchizator, in functie de nevoile antrenorului. Pusca a fost in probe la Stiinta Miroslava in perioada cand eram ofiter de presa la echipa care activeaza acum in liga a doua.

Nu este pentru prima data cand Darius Pusca lucreaza cu Florin Croitoru, acesta facand parte din lotul Stelei Magice in urma cu ceva timp.

Pusca a ales sa plece in strainatate, s-a aflat in discutii cu Stiinta Miroslava in pauza de iarna, insa a preferat sa nu incurce, nestiind daca va ramane sau nu in Romania, iar acum revine in fotbalul iesean pentru a-si ajuta fostul profesor sa castige titlul, obiectiv ratat in lupta cu Lespezi din urma cu doua sezoane.

Share this article with friends

1 Comments

Write a Comment

<