Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Florin Pintilii debuteaza, duminica, in campionatul Ligii a 4-a, Neamt

0 Comments 📁 Liga 4, Stiri 🕔02.September 2017
Florin Pintilii debuteaza, duminica, in campionatul Ligii a 4-a, Neamt

Vicecampioana Neamtului, AS Bradu Borca, porneste la drum in acest weekend, cu Florin Pintilii (ex-Stejarul Sinesti) pe banca tehnica si cu o sumedenie de ieseni in lot, toti avand un scop comun: castigarea campionatului Ligii a 4-a, Neamt!

Cele mai sonore nume de la Bradu sunt Razvan Gorovei si Adrian Ilie, jucatori adusi in aceasta vara pe niste sume incredibile pentru nivelul la care facem referire. Adrian Ilie, spre exemplu, incaseaza la Neamt tot atat cat lua si in perioada cand evolua la Viitorul Belcesti impreuna cu un alt fost coleg de Liga 1,  Ionut Balba.

Lumea de la Borca asteapta de cativa ani titlul de campioana pentru Bradu si, desi vorbim despre o deplasare, echipa va fi sustinuta intr-un numar foarte mare la Raucesti.

Se anunta un meci dificil pentru ambele echipe, in conditiile in care si la Speranta Raucesti au ajuns in vara foarte multi ieseni, pe langa cei doi existenti deja (Stirbets si Brighiu).

Jocul din prima etapa de la Bicaz a fost amanat la solicitarea echipei prezidate de Ciprian Jigane, lucru care urmeaza sa se repete si in etapa a 3-a, atunci cand partida dintre AS Bradu Borca si ACS Enadani Poiana Teiului va fi reprogramata la cererea oaspetilor.

Nu am reusit sa aduc toti jucatorii pe care mi i-am dorit, insa am mare incredere in lot. Un prim meci pe care nu am reusit sa il pregatesc cum trebuie din cauza timpului scurt pe care l-am avut la dispozitie pentru a-i aduna pe baieti. Raucesti este un adversar pe care il respect, rezultatul partidei de duminica putand fi atat de partea noastra, cat si de partea lor. Cert este ca ne dorim toate punctele, iar jucatorii sunt mobilizati pentru a-i aduce Bradului primul succes in campionat!

Florin Pintilii, antrenor AS Bradu Borca

Iata cum ar putea arata primul “11” ce va fi aliniat de Florin Pintilii in partida de duminica de la Raucesti: Iftimie – Canciuc, Adrian Ilie, Dumitru, B. Moisi, Lupascu, Gorovei, Nutzu, Mosnegutu, Scrab, Severin. Bogdan Hutanu a ramas, de asemenea, la CS Bradu Borca, alaturi de alti cativa ieseni la care Pintilii ar putea apela pe parcurs in cazul in care lucrurile nu decurg asa cum si-a propus.

Programul complet al etapei a 2-a

CSM Ceahlaul Piatra Neamt – Moldova Cordun (azi, 18:00)
Vointa Ion Creanga – CS Cimentul Bicaz (duminica, 11:00)
CS Speranta Raucesti – AS Bradu Borca
ACS Enadani Poiana Teiului – CS Steel Man Targu Neamt
Victoria Hora – Zimbrul Vinatori Neamt

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<