Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Prima victorie a sezonului pentru Viitorul Lungani, 3-1 cu Gloria Baltati

0 Comments 📁 Liga 4 🕔03.September 2017
Prima victorie a sezonului pentru Viitorul Lungani, 3-1 cu Gloria Baltati

Viitorul Lungani a inregistrat prima victorie in campionat, invingand cu scorul de 3-1 Gloria Baltati, dupa ce in precedentele doua runde remizase acasa cu Steaua Magica (1-1) si a pierdut in deplasarea de la Scanteia (2-0)

Deschiderea scorului s-a produs foarte rapid in meciul de la Lungani, mai exact in minutul 3, cand Alex Hutanu a agitat plasa printr-un sut din lovitura libera (aproximativ 20 de metri).

Lunganiul a irosit sansa de a-si dubla avantajul la urmatorul atac consistent. Andrei Ciobanu (“Sadam”) l-a faultat in suprafata de pedeapsa pe Florin Matcaboje, arbitrul Sebastian Spaiuc a indicat punctul cu var, insa gazele au ratat.

Gloria Baltati a revenit in joc prin Vasile Bacalu, care a restabilit egalitatea undeva prin minutul 15, cu largul concurs al aparatorilor adversi.

Ciobanu a faultat din nou in careu, iar de aceasta data Berezovschi a luat mingea in mana si a transformat pentru 2-1, scorul pauzei la Lungani.

Mentionez faptul ca, la pauza meciului, oaspetii au depus o contestatie pentru dreptul de joc al fotbalistului cu numarul 8 de la Viitorul Lungani – Daniel Alexandrescu.

In minutul 60, Mihai Cosofret (Viitorul Lungani) a fost eliminat pentru cumul de cartonase (min 56 si 60). A coincis cu momentul in care Baltatiul a prins curaj, presand din ce in ce mai mult  si incercand poarta adversa in cateva randuri.

Scorul final a fost stabilit taman de jucatorul contestat de Baltati, Daniel Alexandrescu. Acesta a profitat de o greseala a fundasului Ionut Zanga si a punctat pentru 3-1 cu un sut la coltul scurt.

FOTO: Flacara Erbiceni

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<