Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Scorul etapei vine de la Iugani, Unirea Mircesti-CS Ciurea 9-1!

0 Comments 📁 Liga 4 🕔03.September 2017
Scorul etapei vine de la Iugani, Unirea Mircesti-CS Ciurea 9-1!

Unirea Mircesti s-a descatusat dupa meciul strans din etapa precedenta, 0-0 cu Unirea Ruginoasa, dispunand la scor de CS Ciurea, intr-un joc din cadrul etapei a 3-a a Ligii a 4-a, Iasi.

Tinut in “lesa” in derby de aparatorii adversi, la Ruginoasa, unde a miscat foarte putin, spre deloc, Andrei Dandu s-a revansat in meciul de pe teren propriu cu CS Ciurea. Atacantul venit in vara la campioana Unirea Mircesti a inscris 6 goluri pentru echipa lui Tiberiu Beceru, care realizeaza pentru a doua oara in acest sezon “scorul etapei”. In debutul sezonului, Mircesti a spulberat Vointa Motca, scor 7-0.

Revenind la Dandu, acesta mai are un gol inscris prima etapa (7 goluri), si se dueleaza momentan cu Cristi Ungureanu (Flacara Erbiceni, 5 goluri) pentru titlul de golgeter al campionatului.

Celelalte trei goluri ale campioanei au purtat semnatura lui Gaciu, autorul unei duble, plus un autogol in contul oaspetilor.

Acest rezultat o plaseaza pe Unirea Mircesti in coasta liderului Victoria Letcani, acestea fiind acum si principalele echipe care se bat pentru obtinerea titlului de campioana. Pe parcurs pot reaparea, insa, Unirea Ruginoasa sau Flacara Erbiceni, cu Stejarul Sinesti si Unirea Scanteia in postura de “arbitri”.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<