Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Victoria Letcani invinge clar Ruginoasa si devine favorita la castigarea campionatului

0 Comments 📁 Liga 4 🕔03.September 2017
Victoria Letcani invinge clar Ruginoasa si devine favorita la castigarea campionatului

Victoria Letcani a trecut fara prea mari probleme de Unirea Ruginoasa in derby-ul etapei a 3-a a Ligii a 4-aIasi , duminica, scor 4-0, gratie golurilor inscrise de Marian Ciuta, Nicolae Azaharioaei (autogol), Darius Pusca si Bogdan Baboi.

Inaintea acestui meci important pentru ambele formatii, Florin Croitoru a primit intariri de peste Prut, in poarta gazdelor aparand fostul goalkeeper al Stiintei Miroslava, Bargan, din Israel – Andy Sinescu s-a intors in tara, precum si de la Hunedoara, de unde vine Darius Pusca, autorul unui gol in repriza secunda.

Meciul de la Letcani a debutat sub o usoara dominare a oaspetilor, prin doua cornere consecutive rezolvate de Bargan, urmate de reusita lui Marian Ciuta. Ciuta (8) a deschis scorul printr-un sut plasat, la firul ierbii, dedicandu-i golul tatalui sau, care isi serbeaza astazi ziua de nastere.

In minutul 14, scorul a devenit 2-0 pentru Victoria Letcani. Proaspat intors in tara din Israel, acolo unde a fost sa dea probe de joc pentru o echipa de liga secunda, Sinescu a tras spre poarta si l-a fortat pe Azaharioaei sa devieze decisiv, fara ca Dulcianu sa mai poata repara raul facut.

Ruginoasa a irosit prin Apostol, in minutul 28, sansa de a reveni pe tabela. Bargan s-a aruncat la radacina barei si a parat sutul lui Apostol.

Finalul primei reprize l-a prins de doua ori pe Paiu, venit de pe banca de rezerve, in pozitie de finalizare. Oaspetii au scapat ieftin, intrand cu dezavantaj de doua goluri la vestiare.

Apostol a mai consumat un cartus in partea secunda, dupa o centrare primita din flanc de la Davidoaia. Reluarea varfului Unirii a mers mult peste transversala.

Dupa reluare, Victoria Letcani a stat mare parte din timp la cutie si a asteptat contra decisiva, care avea sa vina in minutul 80. Darius Pusca a scapat singur cu Dulcianu si l-a executat pe veteranul din poarta Ruginoasei pentru 3-0.

Scorul final a fost stabilit in prelungiri de Bogdan Baboi.

Victoria Letcani ramane astfel liderul clasamentului, cu 2 puncte puncte in fata Unirii Mircesti si un golaveraj zdrobitor 13-1. Ruginoasa, cu un singur punct in doua derby-uri (Mircesti si Letcani) este in momentul de fata scoasa lupta pentru castigarea Ligii a 4-a!

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<