Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Viitorul Ciortesti merge ceas in campionat: 3 victorii la rand!

0 Comments 📁 Liga 5 🕔04.September 2017
Viitorul Ciortesti merge ceas in campionat: 3 victorii la rand!

Avantul Golaiesti si Viitorul Ciortesti sunt singurele echipe din Seria I a Ligii a 5-a Iasi cu maximum de puncte dupa primele trei etape, in conditiile in care si Fulgerul Tibanesti 2016 ar putea atinge cifra “9” daca isi va castiga restanta de pe teren propriu cu AS Tutora (prima etapa).

Ieri, Viitorul Ciortesti s-a impus cu 2-0 in partida de “acasa” cu Vointa Voinesti, la capatul a 90 de minute cuminti, cu putine faze de poarta.

Gazdele au intrat cu avantaj minim la pauza, al doilea gol al Viitorului fiind de fapt un autogol. Nichitel-Narcis Stan a deviat in mod nefericit in proprie poarta, la un atac al gazdelor ce s-a desfasurat in apropierea suprafetei de pedeapsa. Un aparator al Vointei, in incercarea de a respinge balonul aflat perpendicular pe poarta, a tras in propriul coleg, iar mingea s-a scurs in plasa.

A fost un meci linistit la Ciortesti, centralul Razvan Tomozei acordand un singur cartonas galben – portarul gazdelor (intarzierea reluarii meciului).

In ciuda scorului inregistrat la final, Viitorul Ciortesti se poate considera norocoasa, in conditiile in care Voinestiul a avut mai multe faze de atac si, implicit, situatii de care putea profita.

Startul jocului a fost intarziat din cauza echipei gazda, dupa ce fotbalistii Viitorului Ciortesti au petrecut mai mult timp in microbuz din cauza unui accident ce a avut loc in Poieni/ Poiana.

Viitorul Ciortesti: Anghel, Postolache, Bostan, Bordeianu, Tonegaru, Turcanu, Butu, Scoica, Acojocaritei, Alexa, Amariei.

Rezerve: Manssour, Parfene, Tudosa, Neculai.

Vointa Voinesti: Pavel, Artene, Marin, Stan, Crivoi, Scaparu, Hriscu, Calitrat, Sandu, Morosanu, Signea.

Rezerve: Crup, Cozma.

FOTO: Viitorul Ciortesti

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<