Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Viitorul Plugari ramane liderul Seriei II, dupa 4-2 la AFC Movileni

0 Comments 📁 Liga 5 🕔04.September 2017
Viitorul Plugari ramane liderul Seriei II, dupa 4-2 la AFC Movileni

Viitorul Plugari a reusit sa se impuna in deplasarea de la Movileni, 4-2 in fata lui AFC, si ramane liderul Seriei II, la egalitate de puncte cu AS Poly 2014 Iasi, insa cu un golaveraj superior.

AFC Movileni v Viitorul Plugari s-a disputat pe un teren bun pentru nivelul Ligii a 5-a, in preajma terenului aflandu-se cateva zeci de persoane interesate sa vada fotbal si nimic altceva. La nivelul “gazonului” lucrurile au stat la fel, motiv pentru care arbitrul nu a fost nevoit sa aplice sanctiuni grave.

Oaspetii de la Viitorul Plugari au dominat meciul, desi au fost ocazii la ambele porti. Cu alte cuvinte, s-a jucat care pe care, fara cine stie ce idei tactice venite de la antrenorii celor doua echipe.

A ști să conduci nu înseamnă a ști să domini, ci a ști să convingi oamenii să muncească pentru un scop comun.Transpusă în fotbal, această idee are ca punct central antrenorul: cea mai importantă sarcină a sa este de a inspira jucătorii, ca și individualități, către scopul comun al grupului.

Cele sase goluri ale intalnirii au fost marcate in minutele 30, 39, 61 si 88 (Viitorul Plugari), respectiv 18 si 41 (AFC Movileni). La final s-a consemnat un hat-trick in dreptul lun Claudiu Constantin Cotiuga. Irimita si Catarama au inscris pentru gazde, Neculai Cornea fiind cel care a stabilit scorul final pentru Viitorul Plugari.

Meciul a fost condus la centru de tanarul Sebastian Mihalachi, asistat la cele doua linii de Alexandra Cosma si Oana Enachi. O brigada tanara, in fruntea careia s-a aflat Mihalachi, la primul “test” ca arbitru principal. Initial, Mihalachi a fost arbitru asistent.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<