Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Ruginoasa pierde puncte si jucatori. Amarinei s-a accidentat grav in derby

0 Comments 📁 Liga 4 🕔05.September 2017
Ruginoasa pierde puncte si jucatori. Amarinei s-a accidentat grav in derby

Unirea Ruginoasa are un start de sezon mai putin fericit, dupa ce a pierdut doua puncte mari in derby-ul cu Unirea Mircesti si totodata sansa de a-si lua revansa fata de ceea ce s-a intamplat in campionatul trecut, cu om in plus pe teren din minutul 22.

Duminica, echipa antrenata de Costel Cerneutanu a pierdut fara drept de apel deplasarea de la Letcani, 4-0, indepartandu-se pentru moment de primele locuri ale clasamentului Ligii a 4-a.

Pe langa punctele cedate, lotul Ruginoasei s-a subtiat in mod vizibil dupa plecarile lui Melinte (strainatate), Alexii si Pasniciuc (Stejarul Sinesti). Mai mult, din echipa Ruginoasei va lipsi o perioada mare de timp si mijlocasul Adrian Amarinei (foto), accidentat grav in prima parte a derby-ului de la Letcani.

Fostul jucator al Stiintei Miroslava a fost prins de catre un adversar cu piciorul in pamant intr-un duel consumat la mijlocul terenului si a solicitat imediat inlocuire. Acesta nu a putut parasi terenul de unul singur, fiind ajutat sa paseasca in afara suprafetei de joc de fundasul Alexa si de maseurul echipei.

Amarinei urmeaza sa mearga astazi la spital pentru a primi diagnosticul, insa e greu de crezut ca nu va sta pe bara cel putin 3-4 saptamani. Fereastra de transferuri pentru echipele de Liga a 4-a se incheie vineri, 7 septembrie.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<